Helena Vondráčková - Do opery rovnou ze cvičáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková - Do opery rovnou ze cvičáku!

Helenase svouvlčicí Elzou.
Helenase svouvlčicí Elzou. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Už zítra to bude v pražské Státní opeře přes noc vřít! Galakoncert Noc v opeře totiž prosvítí hvězdy jako Leona Machálková, Laďa Kerndl či Helena Vondráčková (61), která na včerejší odpolední zvukovou zkoušku dorazila rovnou ze psího cvičáku v Troji!

„Minulý týden jsme byli s naším několikaměsíčním štěňátkem, vlčicí Elzou, u zápisu a dneska už jsme měli první hodinu,“ pochlubila se deníku Aha! Vondráčková, jejíž pes se na cvičišti učí pod dohledem profesionálních trenérů základní psí dovednosti.

Podle Vondráčkové už štěně ukázalo svou nebojácnost, když se dobrovolně vrhlo na průzkum dlouhé a tmavé nory, kam ostatní pejsky musejí cvičitelé nutit.

V opeře zítra Vondráčková zazpívá mimo jiné i duet s jazzmanem Kerndlem. „S Helenou zpívám poprvé a moc se těším. Vybrali jsme si legendární Unforgetable,“ dodává Laďa Kerndl (63).

8.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.