Richard Müller - Nejdřív drogy a teď… Slepota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Richard Müller - Nejdřív drogy a teď… Slepota!

Zpěvák Richard Müller se bojí, aby nepřišel o zrak.
Zpěvák Richard Müller se bojí, aby nepřišel o zrak. (Aha! – Martin Přibyl)

BRATISLAVA – Slovenský zpěvák Richard Müller (47), kterého proslavily hity jako Po schodov, Štěstí je krásná věc nebo Srdce jako kníže Rohan pomalu, ale jistě přichází o zrak!

Slovenský zpěvák Richard Müller (47), kterého proslavily hity jako Po schodov, Štěstí je krásná věc nebo Srdce jako kníže Rohan pomalu, ale jistě přichází o zrak! „Nevidím večer, nevidím za šera. Je to prostě špatné,“ přiznal v pořadu Črepiny (Střepiny) slovenské televize Joj.

„Na podzim to chci řešit asi znovu nějakou operací, protože jednu už jsem absolvoval. Je to velmi nepříjemné. Nedokážu přečíst malá písmena. Kdyby se mi to stalo v osmdesáti, neřeknu nic. Ale teď je na to snad ještě brzy,“ nechápe Müller, který má tak po problémech s drogami, depresemi a podlomeným zdravím další vážnou potíž. Ne pokaždé totiž operace pomohou, a tak se uznávanému hudebníkovi, který po dvou letech obnovil svou kariéru, může lehce stát, že oslepne úplně!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.