Skandál v Národním v divadle - Nahý Donutil pronásledoval fanynku! Utekla mu ze sprchy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skandál v Národním v divadle - Nahý Donutil pronásledoval fanynku! Utekla mu ze sprchy

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Fenomenální herec Miroslav Donutil (57) v šoku! Když se šel po namáhavém představení inscenace Sluha dvou pánů vysprchovat, v šatně ho přepadla šílená fanynka. A chtěla mu ukrást propocené šaty!

Fenomenální herec Miroslav Donutil (57) v šoku! Když se šel po namáhavém představení inscenace Sluha dvou pánů vysprchovat, v šatně ho přepadla šílená fanynka. A chtěla mu ukrást propocené šaty!

Jak to vše proběhlo? Podle Donutila, který za svým oblíbeným a hlavně jediným kostýmem utíkal přes celé Národní divadlo zcela nahý, velmi rychle. „V šatně jsem si svlékl zpocený kostým, pověsil ho jako obvykle na ramínko a šel se vysprchovat. Vtom slyším, jak někdo vedle v šatně štrachá. V domnění, že to jsou kostymérky jsem se zeptal: »To jste vy, holky?« A nic,“ vypravuje herec, který v tu chvíli ještě netušil, co uvidí, až odhrne závěs. „Najednou přede mnou stála taková pěkná baba, která zrovna rvala z ramínka můj kostým. V klidu se na mě podívala a říká: »To já musím mít doma.« Sebrala kostým a uháněla pryč,“ směje se dnes Donutil, když vypravuje příhodu, jak málem přišel o svůj kostým, ve kterém odehrál všech čtyři sta tři repríz »Sluhy«.

„Chytili jsme ji až na vrátnici. Dodnes nevím, k čemu by té ženě kostým byl, ale málem jsem o něj přišel. Což nosí smůlu a možná by se kvůli tomu zrušila celá hra,“ dodává herec, který neváhal a za lovkyní trofejí se rozeběhl v rouše adamově přes celé divadlo. Donutil totiž již deset let odmítá vyměnit svůj kostým, přestože pro něj kostymérky mají připravený nový, a nemohl dovolit, aby mu ho někdo ukradl. „Kostým si na mé tělo zvykl, takže se ani upravovat nemusí. Zvětšuje se podle toho, jak já tloustnu. Bez něj by ta hra nebyla tak úspěšná,“ dodal herec, který neznámou krásku dohnal až ve vrátnici divadla a kostým jí na poslední chvíli sebral.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.