Zpěváci ze soutěže X Factor - Nova z nich udělala hvězdy Teď jim musí platit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěváci ze soutěže X Factor - Nova z nich udělala hvězdy Teď jim musí platit!

Zpěv sice Kamile Nývltové moc nešel, sexy ale byla!
Zpěv sice Kamile Nývltové moc nešel, sexy ale byla! (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Účastníci pěvecké soutěže X Factor se televizi Nova pořádně prodraží. Přestože z nich Nova udělala hvězdy, teď jim musí za každý výstup na obrazovce zaplatit. Bylo tomu tak i při sobotní show X Mix.

Účastníci pěvecké soutěže X Factor se televizi Nova pořádně prodraží. Přestože z nich Nova udělala hvězdy, teď jim musí za každý výstup na obrazovce zaplatit. Bylo tomu tak i při sobotní show X Mix. „Zadarmo bych to nedělal,“ potvrdil deníku Aha! Lukáš Javůrek, který tehdy ze soutěže vypadl jako druhý.

„Sice se nejednalo o žádnou závratnou částku, ale uhradilo mi to cestovní výdaje a 3000 korun mi ještě zbyly. Teď se hodí každá kačka, jsem už tři týdny na pracáku,“ postěžoval si Javůrek, který ale to, že je tři týdny v evidenci pracovního úřadu, tvrdí už od svého odchodu ze soutěže. „Nevím, kolik dostali ostatní, ale tuším, že jsem měl nejmíň, protože jsem vypadl jako jeden z prvních,“ dodal Javůrek.

Překvapením večera se stala teprve 17letá Anička Ungrová. Ta se sice oproti Kamile Nývltové (18) nedostala na konzervatoř, ale v sobotu večer jí to natřela na plné čáře. Její výstup za doprovodu Jakuba Prachaře, Františka Soukupa a »primácké« hvězdy seriálu Velmi křehké vztahy Vojtěcha Dyka patřil mezi ty nejpovedenější.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.