Michal Nesvadba - Kšeft s malými dětmi! Vydělal strašlivé miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Nesvadba - Kšeft s malými dětmi! Vydělal strašlivé miliony!

Michal Nesvadba
Michal Nesvadba (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Herec a mim Michal Nesvadba (50), známý především z dětského pořadu České televize Kouzelná školka, na dětech pořádně rýžuje a přijde si díky nim každý měsíc na pěkný balík peněz!

Herec a mim Michal Nesvadba (50), známý především z dětského pořadu České televize Kouzelná školka, na dětech pořádně rýžuje a přijde si díky nim každý měsíc na pěkný balík peněz! Mimova oblíbenost u dětí a šikovná agentura Pragokoncert Bohemia, která ho exkluzivně zastupuje, mu napomáhají k milionovým honorářům. Ročně tak obohatí rodinný rozpočet zhruba o šest milionů korun!

„Netvrdím, že mé honoráře nejsou vysoké, ale to nemůžete takhle brát,“ komentoval informace deníku Aha! sám Michal Nesvadba. „Mám exkluzivní smlouvu, která mi v podstatě za paušál ukládá za měsíc odehrát zhruba patnáct představní. Když se to podaří, peníze nejsou tak velké, ale občas se stane, že hraji jen jednou, a protože paušál podle smlouvy dostat musím, tak pak jsou příjmy v porovnání s vykonanou prací podstatně vyšší. Ale mám nevýhodu třeba v tom, že dostanu zaplaceno za víkendovou školku a za ty samé peníze ještě v týdnu jezdím po představeních,“ snaží se nás Nesvadba přesvědčit, že takový boháč není.

Zapomněl však podotknout, že si ještě slušně vydělává prodejem knížek pro nejmenší, které sám tvoří. Ve středu v paláci Luxor pokřtil nové vydání knihy Michal doma s mámou a dle jásotu přítomných dětských fanoušků se už teď může těšit, že mu bankovní konto jenom poroste.

Nesvadbovi křtila knihu jeho dcera

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.