Jaroslav Uhlíř - Rozvod! Má strach o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslav Uhlíř - Rozvod! Má strach o miliony!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Boj o miliony! Slavný hudební skladatel a příležitostný bavič Jaroslav Uhlíř (63), který napsal hudbu pro filmové trháky Vrchní, prchni, Ať žijí duchové nebo S čerty nejsou žerty, se po čtyřiadvaceti letech rozvádí se Zojou Uhlířovou (49)!

Boj o miliony! Slavný hudební skladatel a příležitostný bavič Jaroslav Uhlíř (63), který napsal hudbu pro filmové trháky Vrchní, prchni, Ať žijí duchové nebo S čerty nejsou žerty, se po čtyřiadvaceti letech rozvádí se Zojou Uhlířovou (49)! Ta o tom ale nechce slyšet. „S rozvodem souhlasí pouze v případě, že dostane pět milionů a navíc měsíčně tučné výživné,“ potvrdil včera deníku Aha! Uhlíř.

To, čeho se nejvíc bál, že napodobí kamaráda Karla Šípa, který se s exmanželkou zpěvačkou Marcelou Holanovou handrkoval o peníze celá léta, se bohužel naplňuje.

„Naše manželství je už deset let mrtvé, stejně dlouho spolu už nebydlíme. Čekal jsem jen, až bude mít dcera Eliška osmnáctiny, nechtěl jsem, aby to odnášela. Žena teď u soudu ale hraje hru na výborné manželství. Vyhovuje jí být vdaná,“ vysvětluje Uhlíř, který má z prvního manželství syna Štěpána (38). Za svůj život napsal hudbu ke stovkám textů Zdeňka Svěráka a Karla Šípa (s ním účinkoval i v televizních Hitšarádách) a za prodej písniček na deskách a časté hraní v rádiích si měsíčně odhadem přijde na statisíce korun. O část z toho ho teď chce prý Zoja Uhlířová připravit. Soudy se v takových případech vlečou dlouhá léta „Jarda měl vždycky rád ženské a teď už mu aspoň nic nebude bránit, aby si jich užil,“ dodává lakonicky jeho kolega z branže.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.