Bartošová – Pomeje: První hádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová – Pomeje: První hádka!

Zamilovanost a posvatební euforie Ivetě dlouho nevydržely.
Zamilovanost a posvatební euforie Ivetě dlouho nevydržely.

PRAHA – Čerstvě vdaná Iveta Pomeje-Bartošová (42) se už probudila ze svatební euforie. Naivní zpěvačka totiž během šestnácti dnů manželství zjistila, co je její manžel, zkrachovalý a pořádně zadlužený produkční Jiří Pomeje (43), vlastně zač. Ba co víc! Rozčarovaná z manželství byla už den po svatbě!


Je to tady! Krize 16 dnů po svatbě

Rozčarovaná Bartošová: Jirko, proč mi tak lžeš?!

„Jirko, ty mi vždycky naslibuješ tolik věcí, ale pak nic z toho nesplníš,“ řekla údajně zklamaná zpěvačka den po své svatbě, na kterou se těšila celý život. Iveta na to bohužel přišla příliš pozdě. „Jirka není špatný kluk, ale je strašně moc ulhaný. To samé dělal i Michaele Kuklové. Vždycky na ni byl hodný, ale když se napil, tak nasliboval hory doly. Nic z toho pak ale nezvládl splnit,“ sdělila Nedělnímu Aha! Pomejeho blízká kamarádka, která byla i na svatbě.

A právě ta se bývalému produkčnímu vůbec nezdařila. Přestože své manželce slíbil brilianty za šest milionů, obrovskou hostinu pro sedm set hostů, půlnoční ohňostroj a zahraničního zpěváka jako překvapení pro nevěstu, nakonec z toho nebylo nic. Místo briliantů měli prstýnky ze stříbrných drátků. Hostinu sice objednal, ale nezaplatil. Po půlnočním ohňostroji nebylo vidu ani slechu, ač na něj čekala celá Hluboká nad Vltavou. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteA zahraniční zpěvák? Petra Muka, který nakonec dorazil, za zahraniční celebritu ve vší úctě považovat nelze.

To není vše. Pomeje nejenže své manželce zkazil vysněnou pohádkovou svatbu, ale údajně jí začal ovládat i celý život. „Iveta nemá, nebo nesmí mít vlastní názor. Vše za ni rozhoduje Pomeje a je někdy až agresivní, když Bartošová chce prosadit vlastní myšlenku,“ svěřil se Nedělnímu Aha! zdroj, který s manželským párem v posledních dnech přišel do styku.


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.