Chudák Lábus: Sehnal milence kšeft! Musel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chudák Lábus: Sehnal milence kšeft! Musel!

Jiří Lábus prý své přítelkyni sehnal místo úřednice ve stavební firmě.
Jiří Lábus prý své přítelkyni sehnal místo úřednice ve stavební firmě.

PRAHA – Jiří Lábus (58) se má co ohánět! Poté, co jeho přítelkyně Yvona Krouská (54) odešla ze svého místa v pražské zoo kvůli podezření z finančních machinací, našel jí herec a komik jiné zaměstnání!


...aby z něj prý netahala prachy

Podle informací deníku Aha! paní Yvona, které Lábusovi kamarádi přezdívají zoobába, začala pracovat jako úřednice v jedné stavební firmě. A údajně právě na Lábusovu přímluvu. Proč se Lábus v milenčině zaměstnání tak angažuje? „Jirka s Yvonou chodí jen tak napůl, skoro jako z povinnosti. Není ten typ, který by se s někým rozcházel, než konflikt, tak má radši svůj klid a jednou za čas k ní přijde nebo s ní jede na výlet. Ona je spokojená a on pak má chvíli pokoj. Ale poslední dobou si od něj chtěla půjčovat nějaké peníze, tak jí radši zařídil to místo, aby si vydělávala a nic po něm nechtěla,“ směje se Lábusův kamarád. Sám herec má tak napilno. Na příští rok má ohlášené dva filmy, dotočil pokračování Saxany – Dívky na koštěti a objevuje se v řadě českých seriálů.


Autor: (red)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.