Müller žije jako vězeň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Müller žije jako vězeň

Richard Müller by si určitě přál, aby opět vypadal jako před lety, když byl na vrcholu své slávy.
Richard Müller by si určitě přál, aby opět vypadal jako před lety, když byl na vrcholu své slávy.

PRAHA – Richard Müller (47) už není zhýčkaná hvězda. Po letech drogových úletů, kdy se na heroinu a dalších drogách prezentoval na podiu i nahý, teď žije jako napravený hříšník.


Koncertuje jednou za čas, v sobotu vystoupí poprvé po dvou letech v Čechách a jeho požadavky jsou spíše jako přání odsouzence z vězení než jako česko-slovenské superstar.

Voda Evian a jedno teplé jídlo! To jediné si zpěvák přál a podle smlouvy mu pořadatel nemusí ani zajišťovat ubytování. Müller má totiž přísnou životosprávu a hned po vystoupení na festivalu Berounské letorosty jede domů. Ubytování dostane jenom doprovodná kapela. Vypadá to však, že bývalé slovenské hvězdě střídmost svědčí. Podařilo se mu výrazně zhubnout, po dvouleté pauze začíná koncertovat. Přitom tomu není tak dávno, co se potýkal se 40 kg nadváhy a nedostatkem umělecké energie. „Richard Müller je v dobré kondici, jeho vystoupení bude na Letorostech patřit k tomu nejlepšímu, co návštěvníci uvidí. Jednání s ním bylo vstřícné,“ říká Petr Secký, pořadatel festivalu. No, uvidíme. Nečekanými zvraty je Richard Müller pověstný.


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.