Lucie Bílá: Byla jsem znásilněna! Děsivé sexuální pozadí rozvodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá: Byla jsem znásilněna! Děsivé sexuální pozadí rozvodu

PRAHA – „Stali se z nás spíš bratr se sestrou,“ přiznala Lucie Bílá (42), když se teď provalil její rozvod s Václavem Noidem Bártou (27). Přeloženo: Prostě žádný sex! A stejně tomu prý bylo vždy po nějaké době i s jejími předešlými partnery. Možný důvod?


Rozvod roku

Děsivé tajemství, které nosí Lucie Bílá v sobě už léta a o němž ještě nedávno nevěděl dokonce ani její manžel Noid. Brutální znásilnění!

Tajemství pohřbené hluboko v minulosti je stále bolestivé, mluvit o něm je citlivé, přesto Lucčin život ovlivňuje dodnes. „Takové trauma si člověk nese po zbytek života a v určitých situacích se může znásilněné osobě vracet,“ přikyvuje psychiatr Jan Cimický. „Je to frustrující zážitek, který může znemožnit vztah s druhým pohlavím, nebo se dokonce projevit obecným blokem vůči mužům,“ dodává naše přední kapacita. Brutální násilí, které se stalo třináctou komnatou Luciina podvědomí, tak nejspíš zničilo i její předešlé vztahy s Petrem Kratochvílem, Radkem Pokorným, Janem Révaiem či Stanislavem Penkem. A teď i Noidem.

Kliknutím zvětšeteCo přesně se tehdy stalo? „Byl to normální saďour, působit někomu bolest mu dělalo potěšení,“ svěřila se před časem Lucie Bílá. Vše se stalo už v roce 1989, kdy neměla peníze, ani kde bydlet, a opuštěná ve velkoměstě přespávala po známých a levných podnájmech. Tehdy se začínající mladičká zpěvačka seznámila s mile vyhlížejícím klukem a pozvala ho do opuštěného bytu své kamarádky v Praze. A pak se to stalo! On zamkl dveře, schoval klíč a vrhl se na ni! Šílenci s tváří andílka dělalo potěšení působit ji bolest. Kopal ji do břicha, bušil pěstmi do obličeje, rval ji za vlasy, kroutil jí ruce i ve chvíli, kdy už plačíc vzdala veškerý odpor. A pak... Pak ji znásilnil!

Tím ale její strašlivé ponížení neskončilo. Další trauma jí připravil výslech na policejní stanici, kam v slzách běžela nahlásit ten strašný zločin. „Vyšetřovatel se mě vyptával na nejintimnější podrobnosti, na polohy při pohlavním styku, zavedení údu do pochvy.“ Pak přišla několikahodinová konfrontace s násilníkem, který seděl na protější židli v želízkách.

Žalobu na něj ale nakonec nepodala. Násilník měl politicky vlivné rodiče a Lucie věděla, že by se vše asi stejně ututlalo. Navíc jí prý začalo být toho kluka i líto! To je prostě celá ona, holka se srdcem na dlani, co se snaží každému pomáhat… Psychologické trauma, které si z otřesného zážitku Lucie Bílá odnesla, se ale na ní zle podepsalo. „Já už nikoho hledat nebudu, teď si bude muset najít on mě, muži to se mnou nemají lehké,“ šeptne teď zlomeně zpěvačka a zní to jako volání o pomoc… Tolik, tolik by chtěla milovat, ale nakonec vždy boj se svým traumatem prohrává.

Více čtěte zde!


Autor: (lc)
Foto Aha! – Marek Pátek, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.