Dara Rolins a Hedvika Kollerová: Bavily se o prdících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins a Hedvika Kollerová: Bavily se o prdících!

Hedvika, jejíž maličká Kateřina sraz prospala, Dara s Laurou a Eva s Charlottou.
Hedvika, jejíž maličká Kateřina sraz prospala, Dara s Laurou a Eva s Charlottou.

PRAHA – Tři kamarádky, které v nedávné době porodily tři dcerky, se poprvé potkaly i se svými ratolestmi! Dara Rolins (35) s téměř půlroční Laurou, Hedvika Kollerová (30) s několikadenní Kateřinou a Dařina manažerka Eva Skallová se svou čtrnáctidenní Charlottou se setkaly v dětské restauraci Čásek!


A Dařin přítel trpí v nemocnici na Ukrajině...

A Dařin přítel Matěj Homola zatím stále leží v ukrajinské nemocnici!

„O čem jsme si povídaly? No o čem asi? O kojení, o dětských prdících, o dětech, o tom, jak s miminky cestovat bezpečně a samozřejmě o porodech. Hedvika říkala, že její druhý porod byl trošku náročnější, a že teď pojede (do ruské Samary) za Honzou. Také jsme si naplánovaly společný výlet do Monaka,“ prozradila pikantérie z »dívčího« srazu Eva Skallová.

Kliknutím zvětšeteTo Dara na setkání s kamarádkami přispěchala přímo z dovolené, kterou s Laurou prožila na rakouském venkově. „Byla jsem tam bez signálu, přesně jak jsem si přála. Kliknutím zvětšetePak jsem se dozvěděla jen kusou neveselou zprávu o tom, že si Matěj na Ukrajině zlomil žebra. Už s ním ale jsem naštěstí v kontaktu. Leží v nemocnici, není v sádře. Ale není zatím ani schopen převozu domů. Myslím, že je to ještě otázka týdne,“ prozradila deníku Aha! Dara, která tak během Homolovy rekonvalescence bude mít na starosti děti dvě.


Autor: (mac)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.