Richard Genzer: Poprvé ukázal syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Richard Genzer: Poprvé ukázal syna

Zatímco si Linda Finková odskočila na pódium zazpívat, Geňa se vzorně staral o dvanáctidenního syna Matyáše.
Zatímco si Linda Finková odskočila na pódium zazpívat, Geňa se vzorně staral o dvanáctidenního syna Matyáše.

PRAHA – Richard Genzer (41) nechal na holičkách nejlepšího kamaráda Suchoše! Zatímco Michal Suchánek (42) se v sobotu proháněl po hřišti v dresu sešívaných, Genzer se staral o půlměsíčního syna Matyáše.


● Matyášovi jsou dva týdny
● Taťka kvůli němu nesměl na fotbal

Střídal se ale s maminkou Lindou Finkovou (38). „Hrajte, hoši, hrajte,“ povzbuzoval Genzer kolegy kumštýře z divadel Broadway a Hybernia, kteří se postavili proti staré gardě slávistů. A opět se na konci nikdo nemohl dopátrat výsledku utkání.

Snad největším překvapením sportovního klání byl příchod Suchánka v dresu sešívaných. Z řad kolegů samozřejmě schytal několik nepěkných nadávek a málem došlo i na pěsti. Jako každý rok neměl fotbalový zápas jasný výsledek. „Kdo vyhrál, to opět nevíme,“ smáli se herci Ali Amiri, Tomáš Beroun a Alan Bastien.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJeště větší překvapení přišlo ve chvíli, kdy se fotbalisti dotazovali rozhodčího na zbývající čas utkání a ten je šokoval naprosto neuvěřitelnou odpovědí. „Mně se vybila baterka v hodinkách, už mi nějakou dobu nejdou, takže netuším, kolik zbývá,“ řekl ředitel divadla Broadway Petr Dodal.

Hned po souboji se všichni přesunuli do creperie U Slepiček v Průhonicích, kde už byly připraveny ty největší pochoutky. Vyznamenání za nejvzornějšího otce by si mohl odnést v sobotu nejen Genzer, který pomáhal manželce s Matyášem, ale i Suchánek, jenž se nehnul od dcerky a vymýšlel zábavu i pro její kamarádky.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.