Kubišová žila s »vrahem«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kubišová žila s »vrahem«!

Marta Kubišová si užila s manželem své.
Marta Kubišová si užila s manželem své. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Bývalý manžel zpěvačky Marty Kubišové (66), režisér Jan Němec (72), byl pěkný svéráz! Na svou exmanželku totiž před dávnými lety několikrát střílel z revolveru! A po jedné ostré výměně názorů dokonce vystřílel ze svého auta do stropu Martina bytu svůj monogram. Jen štěstí, že se netrefil i do manželky... Jedno z největších tajemství svého života Kubišová odhalila v rozhovoru pro časopis Reflex.

Její bývalý manžel vystřílel do stropu bytu svůj monogram!

Pro zpěvačku to byl samozřejmě šok. Tímto činem ale režisér vzbudil nenávist především v matce Kubišové, ta ho už pak neoslovovala jinak než vrah. „Vždycky říkala: Zase jdeš s tím vrahem na večeři?“ prozradila Reflexu Kubišová.

Sedmdesátá léta tak byla pro Martu Kubišovou nejhorším obdobím v jejím životě.

„Jistě, svému manželovi jsemuž odpustila,“ tvrdí dnes Kubišová.

Po brutální střelbě to však začalo v manželství skřípat a bylo jasné, že Jan Němec bude muset emigrovat bez manželky, která s ním byla těhotná. Dceru Katku poté vychovávala zpěvačka sama.

„Měla jsem tady maminku, nemohla jsem nikam odejít. Honzovi nakonec nic jiného nezbylo, tady by ho nakonec zlikvidovali, takže on musel odejít,“ stojí i dnes za svým exmanželem Kubišová. Léta strávená po boku Jana Němce, kterého proslavil film Démanty noci, ale pro Martu rozhodně nebyla nejšťastnější.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.