Šéf Miss ČR Jan Moťovský - Nové důkazy o jeho zmizení! Osobní msta! A ženský! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šéf Miss ČR Jan Moťovský - Nové důkazy o jeho zmizení! Osobní msta! A ženský!

Jan Moťovský s manželkou
Jan Moťovský s manželkou (Aha! – David Kundrát)

NICE/PRAHA – Únos za účelem vydírání! Taková byla až dosud nejpravděpodobnější verze náhlého zmizení kontroverzního podnikatele Jana Moťovského (38). Vzhledem k tomu, že dosud nikdo o výkupné nepřihlásil, zaměřila se francouzská policie na verzi »osobní pomsty«!

Únos za účelem vydírání! Taková byla až dosud nejpravděpodobnější verze náhlého zmizení kontroverzního podnikatele Jana Moťovského (38). Vzhledem k tomu, že dosud nikdo o výkupné nepřihlásil, zaměřila se francouzská policie na verzi »osobní pomsty«!

Deníku Aha! se podařilo zjistit, že v policejním spisu se doslova píše: „...Moťovský měl být vylákán do Francie na schůzku, kde si s ním pod záminkou obchodu chtěl vyřídit účty jeho dávný obchodní partner...“ Kriminalisté odhalili i pikantnosti ze života podnikatele, o kterém se ve Francii mluví jako o »zlatém chlapci«. A věrnost manželce mu údajně nic neříkala...

Proč zmizel podnikatel Jan Moťovský (38)? Jedna ze stop policie: Osobní pomsta?!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.