Velký přehled letošních veselek - Módní stylista práskl, komu to nejvíce slušelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Velký přehled letošních veselek - Módní stylista práskl, komu to nejvíce slušelo

Svatby hodnotí svatební stylista Dušan Váchal.
Svatby hodnotí svatební stylista Dušan Váchal. (Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek, ČTK)

Svatby hodnotí svatební stylista Dušan Váchal. Čím více hvězdiček, tím lepší ohodnocení.

Viki Cabadaj se oženil - A byla to vkusná svatba!
Jan Antonín Duchoslav (43) a Klára Stibůrková (34) - Svatba: 22. srpna na zámku Jemniště u Benešova

Jednalo se o skromnou svatbu, na kterou nepřišlo mnoho lidí. Ale mezi nimi se objevily i známé tváře, jako např. Hana Gregorová (56) a Radoslav Brzobohatý (75). Obřad byl krátký, během kterého zaznělo od pubertálních přihlížejících klasické „Viki, ukaž péro!“. Oddávající k nastávajícím manželům pronesl příjemnou krátkou řeč. Své „ANO“ si řekli tiše a jen Klára dělala trochu fóry a s mírným zaváháním a pohledem na svého vyvoleného nakonec své „ANO“ řekla. Když přišla na řadu výměna prstýnků, Jan narazil na problém. Kláře prstýnek nešel navléknout. Novomanželský polibek byl vskutku něžný. Novomanželé pak odjeli na svatební hostinu do Benešova v luxusním Land Roveru. Oba si ponechají svá příjmení, děti budou mít jméno po otci – Duchoslav, Duchoslavová.

Hodnocení svatebního stylisty: * * *
Nevěsta měla nepříliš zdobené jemné bílé šaty s vyšíváním, které »neurazí, ale nenadchnou«. Ale s přihlédnutím k jejímu požehnanému stavu byly odpovídající a padnoucí. Jen účes a makeup nebyl příliš jedničkový a docela kazil dojem. »Viki« měl jednoduchý (lehce pomačkaný) šedý oblek. Celkový dojem – v jednoduchosti je krása, ale něčím vylepšit se to mohlo.

Nejvášnivější novomanželský polibek - Nevěsta své »ano« zařvala!
Petra Faltýnová (30) a Simon Štekl (30) - Svatba: 20. srpna v Ledeburských zahradách na Pražském hradě

Šlo o velkou svatbu, na níž bylo 130 lidí, proto měli ženich s nevěstou po gratulacích od všech svatebčanů pomalu dřevěné ruce. Pikantní na této svatbě bylo, že nevěsta své »ano« přímo vykřikla. Novomanželé se pak na sebe vrhli a jejich první manželský polibek trval přesně 45 vteřin! Na svatební hostinu na Střeleckém ostrově odvezl nevěstu a ženicha krémový vůz RollsRoyce – byl přesně ve stejné barvě, jako ženichův oblek! Při soukromé oslavě si svatebčané užívali až do rána, večer dokonce nechyběl ani ohňostroj. Líbánky čerství manželé ale zatím neplánují, protože Petra odletěla hned druhý den po svatbě na týden do Afriky, kde fotí pro německou firmu.

Hodnocení svatebního stylisty: * * * * *
Šaty nevěsty zdobí originální šperky, které na svatebních šatech nebývají zvykem – brož v pase a stříbrný ozdobný řetízek na zádech. A vypadá to skvěle! Trendy je i ženich celý v bílé barvě, včetně bot. Modrobílá pruhovaná kravata je též sladěna s celkem, neboť výzdoba na této svatbě byla v modrobílé barvě. Pokud by si ženich ještě oblékl vestičku, byl by výsledný dojem bez chybičky.

Nevěsta s nejkrásnějšíma nohama
Kateřina Průšová (24) a Vladimír Konvalinka (29) - Svatba: 15. června na zámku Mcely

Radost ze svatby Katce zkazily pouze pomluvy o kruté předmanželské smlouvě, kterou měla údajně před svatbou podepsat. Vše ale vyvrátila – žádná smlouva neexistuje, do manželského svazku prý oba vstoupili bez podobných dohod.

Hodnocení svatebního stylisty: * * * *
Nevěsta má nádherné originální svatební šaty sladěné s dlouhým závojem. Svatební čelenka je rozkošná, stejně tak zlaté zdobení kolem ňader. Záhadou jen zůstává, proč se ženich nepřizpůsobil nevěstě a vzal si žlutou kravatu, o chybějící vestičce nemluvě.

Nejbláznivější dopravní prostředky
Veronika Žilková (46) a Martin Stropnický (51) - Svatba: 19. dubna v kapli svaté Kláry v Praze

Pro oba to byla už třetí svatba. Na obřad se rozhodli jet autobusem, poté loďkou přes Vltavu a nakonec koňským povozem. Ve chvíli, kdy byl zahájen svatební obřad, začalo pršet jako z konve a zima následnou svatební hostinu zkrátila na minimum.

Hodnocení svatebního stylisty: * *
Ženich je sice oblečený slavnostně, nicméně vypadá jako principál. Nevěsta má ke svým šatům naprosto nevhodnou kytici, hlavu si evidentně nelámala ani s úpravou vlasů. Přestože jsou její šaty z dílny módní návrhářky, nevěstě příliš nesluší.

Obřad v hollywoodském stylu
Monika Poslušná (33) a Leoš Mareš (32) - Svatba: 12. července na zámku Jemniště

Obřad, který trval zhruba hodinu, byl koncipován ve velkolepém americkém stylu a náklady na svatbu se vyšplhaly na 3,6 milionů korun. Hosty vezlo 20 luxusních limuzín, novomanželé letěli vrtulníkem a hlídalo je 45 osobních strážců.

Hodnocení svatebního stylisty: * * *
Ženich měl barevně sladit kravatu s košilí, v tomto případě obě do smetanové barvy. Nevěsta je přehnaně nalíčená, takže jí to velmi ubírá na jemnosti. Zapomněla si také nechat odbarvit odrostlé vlasy, což v tomto účesu velmi vynikne.

Svatba snů
Ivana Macháčková (31) a Karel Gott (68) - Svatba: 7. ledna v Las Vegas

Idol žen mnoha generací a náš nejslavnější zpěvák se s vyvolenou Ivanou Macháčkovou oženil v americkém ráji svatebčanů, v Las Vegas. Aby byla svatba platná i v ČR, musela být zlegalizována na příslušném úřadě v Brně.

Hodnocení svatebního stylisty: * * * * *
Elegance a noblesa. Kvalita a zároveň nákladná jednoduchost. Kombinace nadýchaných svatebních šatů s kožešinovou štolou je úžasná. Ženich v černém obleku, k tomu vestička, košile a kravata ve smetanové barvě. Tento svatební pár nemá chybu!

Rvačka o podvazek
Petra Michopoulos (30) a David Kunc (33) – šéfgrafik Aha! - Svatba: 4. července v Průhonicích

Šéf grafiků Aha! se oženil v pravé poledne v Dendrologické zahradě v Průhonicích. A svatba to byla jak se patří! Došlo totiž i na dražbu nevěstina podvazku, který po urputném boji získal šéfredaktor Aha! František Nachtigall!

Hodnocení svatebního stylisty: * * * *
Hezký klasický český outfit. Šedý oblek je vždy elegantní, ženichova kravata je přímo úžasná. Nevěsta má vše vychytáno do posledního detailu – nádherné šaty s vlečkou, jemné šperky, taštičku a rukavice ze stejné látky jako šaty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.