Muž roku 2008 - Aichmajerová naostro! Příští rok soutěží Cibulka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muž roku 2008 - Aichmajerová naostro! Příští rok soutěží Cibulka!

Sexy Eva Aichmajerová ukázala v šatech k radosti všech přítomných mužů téměř všechno.
Sexy Eva Aichmajerová ukázala v šatech k radosti všech přítomných mužů téměř všechno. (Aha! – Martin Hykl)

NÁCHOD – Již podeváté se do Náchoda sjela finálová šestice českých a slovenských mužů, aby bojovali o titul Muž roku 2008! A tentokrát nejen muž roku české, ale letos nově i slovenské republiky.

Již podeváté se do Náchoda sjela finálová šestice českých a slovenských mužů, aby bojovali o titul Muž roku 2008! A tentokrát nejen muž roku české, ale letos nově i slovenské republiky. Kteří dva jsou z nich ti »nej«, posuzovala čtyřiapadesátičlenná porota složená z nejkrásnějších žen, političek, novinářů a mnoha dalších osobností. Nechyběli ani muži a možná, že někteří z nich už budou v příštím, jubilejním desátém ročníku soutěžit!

„Příští rok jdeme do toho,“ prohlásil směrem ke svému příteli Michalovi Aleš Cibulka poté, co odporotoval soutěž, na kterou málem nestihli ani dorazit. „Porouchalo se nám auto, úplně to kleklo, ještěže to dali v servisu tak rychle dohromady,“ vyprávěl Aleš.

Změnu nezaznamenala jen soutěž, ale i tradiční moderátorka Lucie Koňaříková-Salamé. Nejenže dostala k sobě slovenskou moderátorskou parťačku Eriku Judínyovou, ale zatímco minulý rok prozradila na Muži roku exkluzivně své těhotenství, letos už je z ní velmi starostlivá maminka.V porotě sice nezasedla plánovaná předsedkyně Petra Paroubková, která byla kvůli potratu hospitalizována, ale byla v ní například moderátorka Eva Aichmajerová. Ta svými sexy šatičkami, které odhalily skoro všechno, nenechala jediné mužské oko v klidu. Dalšími krásnými porotkyněmi byly Miss Zuzana Jandová a Sarah Lilian Fischerová nebo europoslankyně Jana Bobošíková. Ta vezme všechny finalisty muže roku na návštěvu Evropského parlamentu.

Po bojích, které se odehrály v pěti disciplínách, nakonec vyšel vítězně za Česko Miroslav Jež z Českých Budějovic a za Slovensko Martin Šmahel z Vratislavic. Ten všechny v sále pobavil svou volnou disciplínou – akrobatickým vystoupením v kostýmu baletky. Miroslav Jež zas uchvátil porotu interpretací rockové skladby.

¨

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.