Libuška Vojtková: Poprvé promluvila - Proč mě Pepa podvedl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Libuška Vojtková: Poprvé promluvila - Proč mě Pepa podvedl!

PRAHA – Poprvé otevřeně a zcela bez zábran promluvila Libuše Vojtková (27) o příčinách krachu svého manželství s nevěrným rockerem Pepou Vojtkem (43), s nímž má ročního syna Matyáše! Jak to bylo doopravdy? A co si dnes myslí o něm a jeho milence?


„Problémy začaly asi dva měsíce po porodu,“ přiznává Libuška pro magazín deníku Právo. „Začala jsem cítit, že něco není v pořádku. Že Pepa najednou nezůstává rád doma. Snažila jsem se, aby náš partnerský vztah trval dál. Jenže v šestinedělí je matka fixována na miminko a první půlrok bývá nejkritičtější. Kojila jsem, tudíž nikam nemohla. Nikdy mě nenapadlo, že budu rozvedená matka. Dostala jsem lekci. Zažívám poprvé situaci, kdy chlap odchází od dítěte. Když Pepa kvůli mně opouštěl Sabinu Laurinovou, nedokázala jsem si uvědomit její pocity. Neznala jsem ji a bezmezně jsem důvěřovala Pepovým důvodům. Dnes ji mnohem víc chápu. Opravdu jsme se rozešli kvůli nevěrám. Nejhorší je, když si na vás lidé ukazují prstem a vy jediná nic nevíte,“ svěřila se Libuška. Potvrdila i to, že jí není příjemné vídat svého stále ještě manžela s jeho novou přítelkyní a svou exkamarádkou Jovankou Skrčeskou. „Od Jovky jsem se vysvětlení nedočkala a mrzí mě, že se chová, jako by se nic nedělo. Šest let jsme byly jako sestry, o to je vše těžší. Je mi líto, že za mnou nepřišla. Pravda je lepší. Pro mě je to ukončená věc. Považuji to za nejlepší řešení, v téhle situaci se bojovat nedá. Nechci nikomu ubližovat ani se mstít. Věřím, že všechno, co uděláte, se vám stokrát vrátí...“

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (mac)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.