Agáta Hanychová: Nalévala psa šampaňským! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová: Nalévala psa šampaňským!

Agáta Hanychová se svou nejvěrnější kamarádkou Gábinou, která jípomáhá s PR, napájelasvého psa šampaňským – nic překvapivého.
Agáta Hanychová se svou nejvěrnější kamarádkou Gábinou, která jípomáhá s PR, napájelasvého psa šampaňským – nic překvapivého. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pustit si Žilou – novou talk show Veroniky Žilkové (46) představila televize Prima na své letní párty. A protože paní Žilková-Stropnická si odjela na dovolenou, zastoupila mámu na večírku její dcera Agáta Hanychová (23).

Pustit si Žilou – novou talk show Veroniky Žilkové (46) představila televize Prima na své letní párty. A protože paní Žilková-Stropnická si odjela na dovolenou, zastoupila mámu na večírku její dcera Agáta Hanychová (23). Ta se potřetí a zřejmě naposledy ukázala se svým novým psíčkem. „Je to jenom můj šašek,“ tvrdila o svém »mazlíčkovi« Agáta, když nalévala svou Vivien sektem – zkrátka jaký pán, takový pes. Asi šlo o rozlučkový drink, její kamarádi se totiž shodli, že pejsek v náručí Agáty stráví už jen pár dnů a pak ho odkopne ke své kamarádce Gábině.

A proč se Agátin pes rasy pražský krysařík jmenuje právě Vivien? „Je to podle prostitutky Vivien z filmu Pretty Woman. Přece se můj pes nebude jmenovat Ťapka, to by nekorespondovalo s mým životem a hlavně pověstí,“ smála se Agáta.

Televize Prima představila ve čtvrtek v Golfyacht klubu své podzimní vysílací schéma, kdy diváky čeká hned několik premiérových sad seriálů Zoufalé manželky, Muži na stromech či Myšlenky zločince.

Ani na svou vlajkovou loď však televize nezapomněla. Velmi křehké vztahy samozřejmě pojedou dál, takže si oddechla jedna z hlavních postav – herec Jan Révai. Ten dorazil s manželkou Danielou, která od základu změnila svou image. Tmavé dlouhé vlasy si nechala přebarvit na blond a ještě zvolila účes jako tanečnice z Moulin Rouge. „Já jsem vždycky chtěla být blondýna,“ tvrdila Daniela Révaiová. Někteří odvážlivci si dokonce zkusili zatahat za blonďatou kštici, zda nejde o paruku. Proč Révaiova žena udělala takovou radikální změnu? Skřípe snad něco v jejich manželství, které netrvá ještě ani rok? „Ne, nic se neděje. Samozřejmě jsem ale dlouho dopředu s Honzou řešila tuhle blond barvu. A jemu se to líbí,“ řekla deníku Aha! Daniela.

Párty na lodi si nenechal ujít ani šéf publicistiky na Primě Pavel Zuna, který dorazil se svým nerozlučným kamarádem Janem Tunou. Na otázku, zda už konečně tahle silná dvojka začne vytvářet nějaký vlastní publicistický pořad, však Zuna odpovědět nechtěl, i když je na Primě mimo jiné i šéfem publicistiky. Dokonce okolo sebe vykřikoval, že žádné takové ambice nemá, a už vůbec ne někomu šéfovat, což mu samozřejmě nikdo z jeho kolegů nevěřil. Na párty se dostavila i televizní kráska – moderátorka Prvních zpráv Světlana Zárubová. A přestože už je půl roku šťastně zamilovaná, svého přítele zatím nemíní oficiálně odtajnit. „Na to je ještě hodně brzy, rozhodně jsem neměla v plánu vzít ho na tuhle dnešní párty,“ smála se Zárubová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.