Petr Bende - Oženil se u rybníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Bende - Oženil se u rybníka!

Petr Bende se včera oženil s přítelkyní Zuzanou.
Petr Bende se včera oženil s přítelkyní Zuzanou. (Aha! – Marek Pátek)

VELEHRAD – Zpěvák Petr Bende (30) umí překvapit. Přestože to již několik týdnů opakovaně popíral, včera v pravé poledne se oženil. Své »ano« řekl přítelkyni Zuzaně, s níž byl něco málo přes rok.

Zpěvák Petr Bende (30) umí překvapit. Přestože to již několik týdnů opakovaně popíral, včera v pravé poledne se oženil. Své »ano« řekl přítelkyni Zuzaně, s níž byl něco málo přes rok.

Muzikálový herec, který se proslavil zejména účastí v druhé řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar a jako host Heleny Vondráčkové v Lucerně, si ale pro svatbu vybral velmi neobvyklé místo – molo Koutnického rybníka na Velehradě. Důvod? „Petr tu před dvěma lety hrál a právě tady Zuzanu poznal, takže kvůli tomu chtěli mít svatbu právě tady,“ vysvětlil zpěvákův manažer Luboš Denner. „Obřadu se zúčastnilo asi osmdesát lidí. Byli tu Petrovi nejbližší přátelé a členové rodiny,“ dodal Denner. Petr Bende si s manželkou Zuzanou dopřeje příští měsíc i svatební cestu do Egypta .

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.