Princ Trávníček: Místo koně osedlal boby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princ Trávníček: Místo koně osedlal boby!

Pavel Trávníček vyměnil koně za boby a svezl i svou přítelkyni Moniku.
Pavel Trávníček vyměnil koně za boby a svezl i svou přítelkyni Moniku. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tak to tu ještě nebylo! Legendární filmový princ Pavel Trávníček (57) na bobech! Místo na koni svezl svou přítelkyni Moniku Fialkovou na bobové dráze. „I to je romantika, ne?“ smál se Trávníček, který si nenechal ujít párty na bobové dráze na Proseku, kterou pořádal hudebník Pavel Skalický (59).

„Je to každoroční setkání mých kamarádů a přátel mé agentury Jupiter,“ přiznal Skalický. A spolu s ním si přišli zajezdit, ale taky zazpívat Dalibor Janda, Michal Hudček, Victoria či Skalického půvabná manželka Ewa, která opustila dívčí duo Pussy a vydala se na sólovou dráhu.

Dorazila i olympionička Dana Zátopková, i když ta letos svezení na bobech vynechala, ale dobrůtky z rautu si nenechala ujít. Největším rekordmanem v počtu jízd se stal Michal Hudček, který se vsadil, že projede trať i s půllitrem piva a vyhrál několik volných jízd. Nakonec se podvečerní setkání protáhlo až do půlnoci a bobová dráha zažila i noční jízdy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.