Hanychová: S »pušapkou« u tyče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanychová: S »pušapkou« u tyče!

Agáta Hanychová si před přehlídkou dala pár koktejlů a pak se vesele vlnila u tyče.
Agáta Hanychová si před přehlídkou dala pár koktejlů a pak se vesele vlnila u tyče.

PRAHA – Misska Agáta Hanychová (20) je ale pořádný kus! Když se ve spodním prádle svůdně zavlnila v Duplexu u tyče, tak to nejen mezi pány jenom obdivně zašumělo.


Ve čtvrtek večer bylo v Duplexu opravdu na co koukat. Kliknutím zvětšeteKonala se tam přehlídka luxusního spodního prádla od španělské značky Mereketanga v čele s misskami Agátou Hanychovou a Kateřinou Pospíšilovou (22). „Určitě si nějakou podprsenku koupím, ale ne pušapku, protože ty normálně nenosím,“ prozradila deníku Aha! Agáta. Okouknout, jaké spodní prádlo je in, přišla i dcera baviče Petra Novotného Lenka, která za týden odjíždí do Salvadoru pracovat jako barmanka. „Před pár lety tam byla občanská válka, ale já se nebojím,“ utvrzovala všechny Lenka. Spíš na modelky než na prádlo se přišli podívat Zdeněk Podhůrský a SuperStar Julián Záhorovský. Kliknutím zvětšeteZnámý fotograf celebrit Robert Vano si prohlížel obrázky modelek ve spodním prádle, které vytvořilo šest mladých fotografů. „Fotky se mi líbí. Někdy bych na nich vytkl snad jen to, že se fotografové zaměřili spíš na modelky než na prádlo. To kolikrát není ani pořádně vidět,“ dodal Vano.


Autor: Jana BOŠOTOVÁ
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

10.6.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.