Hrdina Ulice a Moravák z Básníků - Obvinění: Závislost na chlastu a automatech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrdina Ulice a Moravák z Básníků - Obvinění: Závislost na chlastu a automatech

Václav Svoboda ze seriálu Ulice
Václav Svoboda ze seriálu Ulice

PRAHA – Chlast a gamblerství! Přesně to jsou problémy, kterými podle jedněch internetových stránek trpí představitel bodrého Moraváka Venoše z filmové pentalogie o Básnících a Lumíra Nykla z »nováckého« nekonečného seriálu Ulice Václav Svoboda (44).


Už nemá klíííd

„Tvůrci seriálu (Ulice) zvažovali v minulosti jeho odchod. Proslýchá se, že to bylo právě kvůli kladnému vztahu k alkoholu. Protřelý Lumír Nykl ze seriálu Ulice se rád odreagovává v hospodě, kde mu společnost dělají blikající automaty a orosený půllitr,“ píše se v článku. Sám Svoboda nad obviněním mává rukou. „Tohle nebudu komentovat. Nemám čas být alkoholikem,“ řekl bez známky překvapení a rozloučil se. K údajné zálibě ve výherních automatech se však nevyjádřil. Za herce se postavila i Nova. „Nemáme a nikdy jsme neměli s Vaškem Svobodou problém a už vůbec ne co se alkoholu týče. Jeho postava je populární a dá se očekávat, že ho uvidíme naopak častěji,“ řekl šéfproducent Ulice Michal Reitler.

Kliknutím zvětšete


Autor: (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.