Milionář Shrek ale dopadl! Prodává v bazaru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milionář Shrek ale dopadl! Prodává v bazaru!

Z Milana Peška (vlevo) a milionáře Shreka z Big Brother jsou teď prodavači v bazaru.
Z Milana Peška (vlevo) a milionáře Shreka z Big Brother jsou teď prodavači v bazaru.

PRAHA – Od činek k použitému zboží! David Šín alias Shrek (27), vítěz »novácké« reality show Big Brother, si pořídil v Praze na Žižkově zastavárnu a skoro denně teď sám obsluhuje zákazníky.


„Rozjíždím to ve velkém. Chci kšeftovat i s nemovitostmi a půjčovat lidem prachy,“ prozrazuje své plány a mluví dokonce i o lichvě!

Šín si tak z jedenácti vyhraných milionů pořídil již druhý podnik, v Praze 10 funguje už řadu měsíců jeho úspěšná mexická restaurace. K nápadu pořídit si vetešnictví ho přivedl jeho kamarád ze soutěže Milan Pešek alias Mikeš. „Měl jsem doma v Hradci Králové dlouho vlastní bazar a teď nemám práci, tak jsme otevřeli tenhle kšeft,“ říká Milan, otec osmiměsíčního Filipa. „Mikeš zná o tomhle kšeftu všechno. Brzo začneme půjčovat lidem peníze. Milan je známý lichvář, určitě vyděláme,“ snad jen v nadsázce dodává Shrek. Podle informací deníku Aha! společníci za bazar naplněný zbožím zaplatili částku okolo milionu korun, a i když se u nich dveře netrhnou, zatím chodí zákazníci spíš pokecat se známými tvářemi než kupovat. „Nejsme žádní »přizdištváči« jako Petr Zvěřina. Ten si na parkovišti vydělá pár desetikorun, my ale potřebujeme nakoupit pozemky a vily, a tak budeme kšeftovat ve velkém,“ malují si růžovou budoucnost mladíci z Velkého bratra.


Autor: DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.