Ženy Karla Gotta? 3 matky, 1 manželka, 4 děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ženy Karla Gotta? 3 matky, 1 manželka, 4 děti

Mistr má děti s trojící žen. Jen s jednou se však oženil.
Mistr má děti s trojící žen. Jen s jednou se však oženil.  (Profimedia.cz, Supraphon, Aha! – Dalibor Puchta, Lucie Vítková)

PRAHA – Že měl Karel Gott (68) vždy slabost pro ženy, není žádným tajemstvím. Milenky si údajně vybíral přímo na koncertech mezi fanynkami. Stačilo ukázat prstem. Žádnou si ale nevzal za ženu! Až letos si poprvé stoupl před oltář, jeho vyvolenou se stala Ivana Macháčková (31), která Mistrovi ve čtvrtek porodila druhé dítě.

Celkem má teď Karel Gott děti čtyři (o kterých se ví). Propletenec Gottovy rodiny nicméně není vůbec jednoduchý…

Antonie Zacpalová (72)
Matka první Gottovy dcery Dominiky (35), bývalá tanečnice a dnes již žena v letech, Antonie Zacpalová otěhotněla s Karlem Gottem ve svých 37 letech. Gott o tom vůbec nevěděl a o narození své prvorozené se dozvěděl telefonicky po porodu přímo od šťastné maminky. Z té zprávy prý tenkrát příliš nadšený nebyl a svou první dceru uviděl poprvé až po půl roce. Stalo se tak na Vánoce a Mistr přinesl miminku velkého opičáka. Při rozbalovaní hračky z papíru se Dominika rozplakala. Uklidnil ji až poté, co ji pochoval v náruči. Antonie Karla milovala, ale v porodnici v Londýnské ulici, kde se Dominika narodila, jméno otce neuvedla. Zato jeho plakát měla vyvěšený nad svou postelí.

Dcera Dominika (35)
O tom, že otcem Dominiky je slavný Karel Gott, se veřejnost dozvěděla až v jejích jedenácti letech, když se fotografie usměvavé dívky objevila na titulní straně Mladého světa. O jejím příjmení Gottová rozhodl otec až v jejích patnácti letech. Dcera slavného otce vystudovala hotelovou školu a vystřídala několik míst. Karel Gott byl k Dominice štědrý, koupil jí zděnou chalupu a k osmnáctinám dostala VW Golf. Toho jí ale brzy ukradli, takže jí Karel přenechal luxusní BMW. V osmadvaceti letech se Dominika zamilovala do pětatřicetiletého finského hudebníka a odstěhovala se do Finska, s čímž se otec zpočátku jen těžko smiřoval.

Iveta Kolářová (41)
Matce druhé Gottovy dcery Lucie se údajně už v deseti letech zdálo, že bude mít s Karlem Gottem dítě. Tenkrát ještě netušila, že za necelých deset let se s ním ocitne sama v jeho vile na Bertramce. Milostné hrátky pak proběhly na jeho kožené soupravě v obýváku. Byl říjen roku 1986 a o devět měsíců později se narodila Lucie. Mistr se o jejím těhotenství dozvěděl až dva měsíce před porodem, tenkrát Iveta pracovala v pražském obchodním domě Bílá Labuť. To už měl Karel jinou známost, ale k matce své druhé dcery se zachoval velkoryse. Pořídil jí družstevní byt na Vinohradech a později jí vypomohl i finančně. Také s Ivetou udržuje Gott dobré vztahy.

Dcera Lucie (20)
Karel byl po narození druhé dcery Lucky tak trochu zklamaný, protože čekal kluka. Také měl pochybnosti, zda je skutečně jeho a pro jistotu si nechal udělat zkoušky otcovství. Ty byly pozitivní. Lucii potom navštěvoval pravidelně a po dvou letech pořídil svým »holkám« byt na pražských Vinohradech. Lucie Kolářová dlouho netušila, kdo je ve skutečnosti jejím otcem, matka jí to prozradila až mnohem později. Když ji potom Karel navštívil ve škole, bylo z toho mezi spolužáky neskutečné pozdvižení. Lucka se stala po mámě prodavačkou, i když si otec přál, aby mířila mnohem výš a chtěl jí zaplatit vyšší vzdělání. Lucka po Karlovi zdělila výtvarné sklony..

Ivana Macháčková (31)
Jediná žena, které se podařilo dostat Karla Gotta do chomoutu. S Karlem se seznámila v roce 1998 při vyhlášení ankety TýTý. Tenkrát mu dala schválně špatné telefonní číslo, ale zpěváka to neodradilo. Po roce spolu začali chodit a láska se dostavila postupně. Absolventka střední zdravotní školy se narodila v Opavě. Tři roky žila v USA, kde se sblížila s americkou filmovou hvězdou Michaelem Douglasem. S budoucím manželem se seznámila v době, kdy dělala manažerku v pražském Divadle Broadway. V dubnu 2006 se jim narodila první dcera Charlotte Ella, v lednu 2008 se Ivana a Karel vzali tajně v Las Vegas a ve středu 28. května porodila Ivana druhou holčičku – Nelly Sofii.

Dcera Charlotte Ella (2)
Karel a Ivana si schválně předem nenechali říct, jestli to bude kluk nebo holčička. Maličká Charlotte je prý hodné dítě. „Jakmile zavřeme dveře a vydáme se kamkoli, Charlottka to celé prospí. Nezáleží na tom, jestli jsme pryč hodinu, nebo čtyři. Byli jsme s Karlem párkrát posedět i v zahradní restauraci, kde se nekouří, jezdím s ní v pohodě autem, chodíme nakupovat a ona je vždy úplně zlatá,“ pochvalovala si v jednom rozhovoru Ivana. Také v případě Charlottky si ale Gott přál syna. Domů jim chodily modré oblečky. „Všichni nám přáli jediné: Tak ať je to konečně kluk! Mně bylo ale jedno, jestli to bude holka nebo kluk, tolik jsem toužila po miminku,“ dodala Ivana.

Dcera Nelly Sofie (4 dny)
Nelly se narodila předčasně, termín porodu lékaři stanovili až na 13. června. Mistr zářil štěstím a vůbec mu nevadilo, že se opět nedočkal chlapce. Na otázku deníku Aha!, který se ptal, zda příchod na svět dříve byl v plánu, odpověděl Gott: „Nebyl. Já myslím, že u tohohle plán není. Když chce dřív na svět, tak to jde prostě proti původnímu plánu, to je zásah přírody.“ Miminko přišlo na svět císařským řezem, a Mistr u porodu nebyl. „Děťátko je naprosto v pořádku, je to krásná holčička. Těšíme se z ní,“ popsal těsně po porodu své pocity Gott.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.