Aňa Geislerová - Kvůli dceři nestihla premiéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aňa Geislerová - Kvůli dceři nestihla premiéru!

Aňa Geislerová se svým filmovým milencem Albáncem Nikem Xhelilajem.
Aňa Geislerová se svým filmovým milencem Albáncem Nikem Xhelilajem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečku Aňu Geislerovou (32) tak zaměstnala její dcera Stella, že nestihla premiéru nového česko-albánského filmu Smutek paní Šnajderové. Devítiměsíční Stelle se zřejmě nechtělo do postýlky a mamince nezbylo než zůstat doma.

Okolo desáté hodiny večerní se však na slavnostním večírku Geislerová přeci jen objevila. Se stříbrnou korunkou ve vlasech vplula do zrcadlového sálu Lucerny jako princezna. Její filmový milenec Albánec Nik Xhelilaj na ní mohl oči nechat. Aňu však doprovázel manžel Zdeněk, takže albánský herec musel bohužel vyhledat společnost jiných žen.

Na premiéře filmu režiséra Piro Milkaniho se objevil i jeho dávný kamarád z FAMU Jiří Menzel. Toho si už od začátku promítání předcházela herečka Bára Štěpánová. „Co kdyby ještě někdy něco…,“ tázala se Štěpánová Menzela, který přišel bez své těhotné ženy Oliny. I takhle se dá říct o roli... „No, vzhledem k tomu, že natočím tak jeden film za patnáct let, vy už můžete hrát jen babičku, nic víc pro vás nemám,“ zaskočil zrzavou herečku Menzel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.