Tajemství Martina Zounara: Děsivá nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství Martina Zounara: Děsivá nemoc!

Jizvu na tváři si Martin Zounar přivodil při bobování, když si tvář roztrhl o ostnatý drát.
Jizvu na tváři si Martin Zounar přivodil při bobování, když si tvář roztrhl o ostnatý drát. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Stačilo málo a herec Martin Zounar (40) se nikdy nepostavil na nohy! V dětství totiž prožil nemoc, ze které jde mráz po zádech. „Vypadalo to, že kvůli nožičkám bude do smrti odkázaný na vozík,“ řekl Nedělnímu Aha! Zounarův kolega.

Stačilo málo a herec Martin Zounar (40) se nikdy nepostavil na nohy! V dětství totiž prožil nemoc, ze které jde mráz po zádech. „Vypadalo to, že kvůli nožičkám bude do smrti odkázaný na vozík,“ řekl Nedělnímu Aha! Zounarův kolega.

„Dlouho nemohl chodit. Naštěstí měl ale skvělé rodiče a nejlepší doktory, kteří věnovali velkou péči tomu, aby se z toho Martin dostal. Jenom díky tomu to nakonec zvládl a nemoc porazil. Jinak by asi nikdy nechodil a vlastně ani nehrál,“ dodal náš zdroj. Také proto nemá Zounar sourozence. Jeho rodiče se prý báli, aby stejnou nemocí netrpěly i jejich další děti. Zounar má na to dodnes velice nepříjemné vzpomínky a o své vážné dětské nemoci se ani s odstupem času bavit nechce.

„Ano, je to pravda,“ přiznal nám zjevně zaskočený Zounar a po chvilce mlčení položil telefon. Trampoty s úrazy pro oblíbeného herce seriálu Chlapi a chlapci neskončily ani v pozdějších letech. Osudným se mu například stalo nevinné bobování na horách, na což má dodnes vzpomínku v podobě nepřehlédnutelné jizvy na tváři. Tehdy vlítl na ostnatý drát pod sněhem a roztrhl si kůži na půlce hlavy. Ve vlasech mu sice vidět není, ale na tváři mu jizva praskla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.