Miroslav Donutil: Povyk při focení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miroslav Donutil: Povyk při focení!

Když se Simona Stašová přitulila k Miroslavu Donutilovi, málem z toho dostal infarkt, jenž mimo jiné prodělal i v jednom z televizních příběhů, který uvede Česká televize.
Když se Simona Stašová přitulila k Miroslavu Donutilovi, málem z toho dostal infarkt, jenž mimo jiné prodělal i v jednom z televizních příběhů, který uvede Česká televize. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec Miroslav Donutil (57) se předvedl jako pěkný »svůdník«! V nové televizní povídce Infarkt skočil na každou mladou ženskou, která se kolem něho jen mihla. Jenže když se měl na projekci povídky přitulit k Simoně Stašové – odmítl! „Takhle hodně se k žádné ženě nepřiblížím, ani k tobě ne!“ bránil se komik důrazně!

Herec se předvedl jako svůdník, ovšem k Simoně Stašové se tisknout nechtěl

A to dceru Jiřiny Bohdalové zaskočilo. „Já jsem přišla, Mirečku, jen kvůli tobě, a ty tady děláš takové povyky při focení,“ divila se Stašová.

Oba herci přišli do kina MAT představit komediální triptych z cyklu 3 + 1 s Miroslavem Donutilem Hypochondři. A že se této role oba zhostili s noblesou. Že by se snad i v životě potýkali s hypochondrií? „Fakt ne, nemám ten problém, ale chtěl jsem nahlédnout do duše těch, kteří právě hypochondrií trpí,“ říká Donutil.

Zcela jiný problém, než se zabývat svými nemocemi, teď řeší i Stašová,. „Rozhodla jsem se napsat monografii, úplně sama, jen ji dám jednou za čas přečíst svému synovi, který mi to zkontroluje,“ prozradila Stašová, jež má většinou přes den volno, a tak se může naplno oddávat psaní. „Hraji po večerech, takže se přes den můžu věnovat dětem, takovým těm pracím, jako je žehlení a uklízení, a samozřejmě i psaní,“ dodala Simona.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.