Dania: Jsem ujetá na brýle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dania: Jsem ujetá na brýle!

Nejmódnější brýlové novinky předvede Dania (vlevo) a pěvecké duo Nancy & Robert v pořadu Breakout televize Óčko již příští čtvrtek 15. června večer.
Nejmódnější brýlové novinky předvede Dania (vlevo) a pěvecké duo Nancy & Robert v pořadu Breakout televize Óčko již příští čtvrtek 15. června večer. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Sluneční brýle za pět i více tisíc korun byly k vidění na prezentaci brýlí, které poletí právě toto léto ve Fokus optik na Václavském náměstí. Letošní obrýlené módní hity.


PRAHA – Sluneční brýle za pět i více tisíc korun byly k vidění na prezentaci brýlí, které poletí právě toto léto ve Fokus optik na Václavském náměstí. Letošní obrýlené módní hity předváděly celebrity v čele se zpěvačkou a moderátorkou pořadu Breakout televize Óčko Daniou alias Danielou Krhutovou (32). Dania, která nedávno ztvárnila těhotnou feťačku v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, se dokonce stala pro letošní rok tváří Fokus optik. „Na brýle jsem ujetá. Mám ráda kvalitní a extravagantní,“ přiznala Dania. A s ní souhlasila i zpěvačka Nancy, která na sobě měla brýle za pět a půl tisíce korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.