Martina Pártlová z X Factoru: Za bar se už nevrátím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Martina Pártlová z X Factoru: Za bar se už nevrátím!

Martina Pártlová musela v neděli soutěž opustit. Za bar se ale vrátit nechce.
Martina Pártlová musela v neděli soutěž opustit. Za bar se ale vrátit nechce.

PRAHA – Již bývalá účastnice X Factoru Martina Pártlová (28) neplánuje vrátit se ke své původní profesi barmanky. Ráda by se věnovala zpívání a práci za barem pověsila na hřebík.


„Když už jsem si prošla tímhle koloběhem, tak bych se za bar vrátit nechtěla,“ řekla deníku Aha! Martina, která své poslední drinky nalévala před devíti týdny. „Snad přijdou nějaké nabídky,“ doufá. Překvapení na Martinu chystá moderátor soutěže Leoš Mareš, který ji na tuto sobotu pozval na její »domácí« diskotéku Lucerna v Českých Budějovicích, kde ji nechá zazpívat píseň Hanky Panky od Madonny. Právě při té se rozplývala v neděli i porota. „Nechci se šetřit jen na sobotu. Budu pařit i v pátek,“ dodala Pártlová, která vyrazila na tah hned po vyřazení a pařila »jen« do dvou do rána, na rozdíl od ostatních, kteří si večer protáhli do pěti ráno. Americká noc X Factoru byla totiž pro soutěžící i porotce pořádným dramatem! Dokonce takovým, že v průběhu přestávky si například Jiří Zonyga a jeho sudička Gábina Osvaldová dali na kuráž pár loků šampaňského přímo na pódiu před publikem.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.