Karel Gott: V jakém luxusu žije malá Charlottka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott: V jakém luxusu žije malá Charlottka?

Pokojíček malé Charlottky září všemi barvami. Pro malou dceru Ivany a Karla Gottových je to místo, kde tráví většinu času.
Pokojíček malé Charlottky září všemi barvami. Pro malou dceru Ivany a Karla Gottových je to místo, kde tráví většinu času.

PRAHA – Jak se změnil kdysi staromládenecký byt Karla Gotta (68) od narození malé Charlottky (2)? Deník Aha! má čerstvé fotografie interiéru vily na Bertramce…


Když se zařizoval pokojíček malé Charlotty... Gott musel mlčet!

Gottova manželka Ivana (32), která je nyní opět těhotná (termín porodu má 15. června), pokojík pro malou Charlottku zařídila, aniž k tomu mohl Karel cokoli říct. „Dodnes se ptám své manželky, jak vlastně volila barevnost jejího pokoje,“ řekl Gott měsíčníku Moderní byt. „No, musela jsem tě nejdříve přesvědčit, abychom ho vůbec mohli změnit,“ směje se Ivana. „Nejdříve to totiž byl Karlův artdecový pokoj, střídaly se tu tmavé a ponuré barvy a na stěnách visely obrazy expresionistů,“ prozradila Ivana, která současný pokojíček pro malou zařídila v pastelových barvách. Gott pak svoji sbírku art deco nábytku i obrazů rozprodal. „Teď je tu všude kačer Donald, Pinocchio. Viditelné následky mého rozhodnutí,” zažertoval před časem Mistr. „Ivanka je chytrá. Ona se ani nepokusila mě nervovat revolučními změnami. Volila spíše takovou tu pozvolnou, vleklou metodu.“

Kliknutím zvětšeteU kuchyně už se do přeměny zapojil i on sám. „Večeře u společného stolu v prostorné kuchyni, o tom jsem vždy snil,“ rozpovídal se Gott, jehož kuchyň je nabitá nejmodernější technikou. „Ani jsem netušil, jak bude pohodlné potvrdit na troubě předvolený recept a o víc se nestarat,“ dodává Karel. Změnil se i obývací pokoj. Kdysi sem směli jen vybraní hosté a dívky, které ale nad ránem musely domů taxíkem. Teď? »Slavná« tmavá kožená sedačka šla z domu, místo ní je tu světlá, modernější. Na trámu visí plastová houpačka. A všude jsou plyšová zvířátka a hračky. Regál s množstvím videokazet nahradilo akvárium s rybičkami. A ještě jedna změna: Návštěvy se nikdy na Bertramce nezouvaly, teď ale musejí do bačkor! I Karel Gott je v lecčem jiný. Třeba vstává o hodně dřív než kdysi – v půl šesté, v půl sedmé!

Další exkluzivní fotografie najdete v červnovém čísle měsíčníku Moderní byt, který už je v prodeji.


Autor: (kre)
Foto Moderní byt, Alexander Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.