Hana Mašlíková: Její prsa zastínila bourák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Mašlíková: Její prsa zastínila bourák!

Hana Mašlíková je také výstavní kus, stejně jako sporťák Apollo Gumpert.
Hana Mašlíková je také výstavní kus, stejně jako sporťák Apollo Gumpert.

PRAHA – Nablýskaný bourák, všichni na něm mohli oči nechat – sportovní vůz Apollo Gumpert měl být středem pozornosti. Bohužel tomu tak bylo jen do chvíle, než se před něj vystavila modelka Hana Mašlíková (24).


PRAHA – Nablýskaný bourák, všichni na něm mohli oči nechat – sportovní vůz Apollo Gumpert měl být středem pozornosti. Bohužel tomu tak bylo jen do chvíle, než se před něj vystavila modelka Hana Mašlíková (24), respektive její bujné poprsí, kterým se ve čtvrtek večer chlubila v prodejně Fox Car.

„Tohle je opravdu nádhera, ale sedm milionů korun na takový sporťák fakt nemám,“ usmála se Mašlíková, která se v blízké době chystá zapózovat pro svůj první kalendář. Ani modelka Petra Minářová si tuhle parádu nemůže dovolit, přestože si v modelingu nevede zle. Na párty dorazila i zlobivá dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová (23), která si ale nakonec prohlídku super vozu rozmyslela, a ani nevešla do prodejny.

S mladým automobilovým závodníkem Janem Charouzem (19), synem známého pražského podnikatele Antonína Charouze, jen na skok vystoupila z jeho auta, otočila se na podpatku a pak oba odjeli neznámo kam. Asi si uvědomila, že hlavním organizátorem celé akce je Marek Šilhánek, o kterém se ještě před nedávnem hovořilo jako o jejím novém milenci. Kliknutím zvětšete„Nic spolu nemáme, nikdy se nestane, že my dva budeme vyfocení na jedné fotce,“ řekla Agáta, která možná na zlost přijela s Charouzem, jehož otec má konkurenční autosalon.

Gumpert Apollo: Co je to za auto?

Cena: 6,5 milionu Kč (bez DPH)
Maximální rychlost: 360 km/h
Zrychlení 0-100 km/h: 3,0 vt.
Zrychlení 0-200 km/h: 8,9 vt.
Maximální výkon: až 800 koní


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.