Eva & Vašek: Proč nemůže Eva otěhotnět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva & Vašek: Proč nemůže Eva otěhotnět?

Eva a Vašek chtějí pořád vydělávat peníze a další dítě mít nyní nesmějí.
Eva a Vašek chtějí pořád vydělávat peníze a další dítě mít nyní nesmějí.

BLANSKO – Proč nemůže mít Eva (37) z dua Eva a Vašek druhé dítě? Nový přírůstek do rodiny si teď nemůže dovolit! Jsou totiž vázáni smlouvou. Zpěvačka tak vyvrátila spekulace o tom, že čeká miminko.


Jejich jediná dcera nesmí mezi děti!

„Zaručená informace o mém těhotenství je opravdu pěkný výmysl,“ řekla deníku Aha! Eva. To neodnese nikdo jiný než jejich jediná dcera Evička (4,5). Nedočká se sourozenců, a navíc ji čeká vzdělávání doma. Mezi děti se nikdy nedostane...

Rodiče malé Evičky dalšího sourozence zatím neplánují. Proč? „Na dva roky dopředu máme uzavřené smlouvy, to je ten hlavní důvod, proč nemohu právě teď otěhotnět,“ řekla deníku Aha! Eva. Kliknutím zvětšetePenále za nedodržení smluv by se vyšplhalo na pěkně vysokou sumu. Přestože mají Eva a Vašek na kontě vyděláno dost, peníze pořád ovládají životy muzikantů, kteří se ze dne na den vyhoupli na vrchol.

Eva Dvořáčková muže po-slouchá na slovo a Vaškovi si nedovolí odporovat. Kliknutím zvětšeteElektroinženýr, jenž řídí chod domácnosti venkovanů, které proslavil starý rakouský šlágr Bílá orchidej, má asi i prsty v tom, že se malé Evičce nedostane klasického vzdělání – učitelé a docházka do základní školy nepřipadají v úvahu. „Svou dceru budeme učit sami,“ prozradili před časem Eva a Vašek. S dětmi tak skoro nepřijde do kontaktu. „Eva s ní bude každý den hodinu číst, proto jsem jí také pořídil paní na úklid, aby se mohla věnovat jen jí,“ prozradil v rozhovoru magazínu MF Dnes Vašek Ševčík (54). A to i přesto, že Evička ještě nedosáhla ani předškolního věku, aby už musela umět číst. Že by chtělo duo vychovat malého génia?


Autor: (kre)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.