Leoš Mareš: Rozčílila ho popelnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš: Rozčílila ho popelnice!

Metrosexuál Mareš se v sobotu musel potýkat s nečistou popelnicí.
Metrosexuál Mareš se v sobotu musel potýkat s nečistou popelnicí. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Celebrity to mají v Čechách těžké. Zatímco za americkými hvězdami stojí armáda spolupracovníků, která vyřeší každý problém, u nás si i superstar takového kalibru, jako je nejlepší moderátor současnosti Leoš Mareš (32), musí zařídit všechno sama.


Stála u jeho auta za 4,5 milionu korun!

Po náročném pracovním sobotním odpoledni si chudák musel špinit ruce s popelnicí!

Když se totiž Leoš chystal ve svém novém luxusním bouráku Audi R8 za čtyři a půl milionu korun odjet po moderování Oslavy fotbalu, cestu mu zatarasila plastová nádoba na odpadky. A chtě nechtě tak hvězda rádia a televize musela použít své pěstěné ruce a špinavou a dotěrnou popelnici vlastnoručně odstranit z cesty novému vozítku.

Zdá se však, že čerstvému přírůstku do vozového parku Mareše, který plánuje na 12. července svatbu se svou dlouholetou partnerkou Monikou Poslušnou, chybí nejen stálá státní poznávací značka, ale i takzvaná převozka. Ta má být umístěna viditelně na zadním skle automobilu, Leošovo »fáro« ji ale, zdá se, nemá. „Platnou převozku samozřejmě mám normálně uvnitř vozu,“ brání se Mareš. Škoda, že není vidět. I kdyby ale slavný český showman nemluvil pravdu, Marešova »audina« asi žádnou identifikaci nepotřebuje, vždyť poznávacím znamením auta je sám jeho řidič!

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.