Misska Eliška Bučková: Dostala byt, přítele ale nechá na koleji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Misska Eliška Bučková: Dostala byt, přítele ale nechá na koleji!

Eliška Bučková vyzkoušela v bytě snad všechno, včetně sprchy.
Eliška Bučková vyzkoušela v bytě snad všechno, včetně sprchy.

PRAHA – Česká Miss Eliška Bučková (18) včera oficiálně převzala klíče od svého nového bytu v Zahradní čtvrti na Zbraslavi, který bude moci díky svému vítězství v soutěži rok obývat úplně zdarma.


Na stěhování se úřadující královna krásy moc těší, ale spolubydlícího, který by jí s vybavováním nového bytu, o rozloze 82 m2 v hodnotě téměř 4,4 miliony korun pomohl, zatím nehledá. Svého přítele Laco Botha nechá raději na koleji, kde mu je podle jejích slov dobře. „Nevidím důvod, proč bych si ho sem měla nastěhovat. Bydlí na koleji, má to blízko do školy a je mu tam dobře, takže není proč,“ řekla deníku Aha! Bučková.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteRoční pronájem bytu získaly také vicemiss Hana Svobodová a Elisavet Charalambidu, jenž si společně převzaly byt 3+kk o rozloze 78m2, jehož cena je více než 5 milionů korun. Všechny dívky budou bydlet v sousedství České Miss 2007 Lucie Hadašové, která se do Zahradní čtvrti nastěhovala před rokem. Na Zbraslavi se jí zalíbilo natolik, že si pronajatý byt nakonec zakoupila. Předávání bytů se překvapivě nezúčastnila ředitelka soutěže Michaela Maláčová. Zůstává totiž s rodinou v Americe, protože její dcera Anabel tam chytla virózu a návrat by nyní mohl být riskantní!


Autor: (son)
Foto Aha! – Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.