Ringo chtěl zase sex! Po SuperStar Vaňkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ringo chtěl zase sex! Po SuperStar Vaňkové!

Ringo Čech
Ringo Čech

PRAHA – Humorista a divadelník František Ringo Čech (65) se zase předvedl! Do své divadelní hry Dívčí válka chtěl angažovat zpěvačku Šárku Vaňkovou (19).


Dokonce ji k sobě pozval na čtenou zkoušku její role. Jenže Šárka na smluvené setkání dorazila i se svým manažerem. A to Ringa totálně rozzuřilo. Důvod? Během těchto zkoušek totiž Čech podle řady svědectví vyžaduje po herečkách orální sex! Dokonce se pro tato setkání v Ringově domě vžil termín »ústní zkouška«.

Když jsme se v minulosti Čecha na jeho ústní zkoušky zeptali, odpověděl jasně: „Jděte do pr....!“ Ovšem některé z žen, na které to Ringo zkoušel, průběh ústní zkoušky už veřejně popsaly. „Najednou tam proti mě stál, měl vyndaný penis z kalhot a řekl mi, že je prostě pravidlem, že herečky svému principálovi poskytují orální uspokojení,“ popsala jedna ze zpěvaček, která po tomto zážitku angažmá v Čechově souboru odmítla. „Nechci o tom mluvit,“ odpovídá zase třeba Eva Aichmajerová na otázku, proč se s Ringem nedohodla. O podivných požadavcích divadelního principála v minulosti ale promluvila například modelka Alena Šeredová (28) nebo moderátorka Peříčka Zuzana Pavličová. „Třeba Kateřina Kornová musela ze souboru odejít, protože jí to přikázal manžel, který se bál, že to Ringo bude na jeho ženu zkoušet,“ přiznala před nedávnem kamarádka exmanželky Jiřího Korna.

Kdo se setkal s Ringovou ústní zkouškou:

Kliknutím zvětšeteAlena Šeredová
Zuzana Pavličová
Eva Aichmajerová
Iva Kubelková
Kateřina Kornová
Adriana Sobotová
Šárka Vaňková
Ester Ládová
Sandra Vídeňská


Autor: IVOŠ NOVÁK
Foto Aha! – Marek Pátek, Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.