Smrt otce Ivety Bartošové: Co to s ní udělá? Přátelé mají strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt otce Ivety Bartošové: Co to s ní udělá? Přátelé mají strach!

Zpěvačku včera domů odvezla kamarádka, která s ní strávila i celé odpoledne.
Zpěvačku včera domů odvezla kamarádka, která s ní strávila i celé odpoledne.

PRAHA/OSTRAVA – Další krutá rána pro Ivetu Bartošovou (42)! Její otec Karel Bartoš (†72) včera ráno zemřel na mozkovou mrtvici ve chvíli, kdy Bartošová trýznila své tělo ve fitness centru. Jen krátce poté, co docvičila, jí zdrcující zprávu zavolali.


Bartošová přitom celý víkend věřila v zázrak. Věřila, že se otec uzdraví. Marně. Co bude dál? Sáhne Bartošová opět po utišující skleničce alkoholu?

„Iveta je nyní rozrušená a potřebuje hlavně klid. Zasáhla ji silná citová rána, ze které se potřebuje vzpamatovat. Oslavu narozenin zrušila, ale turné, které plánuje, pojede na počest otce. Ten jí totiž vždycky dával sílu jít dál,“ přiznal Aha! Ivetin přítel Jiří Pomeje.

Bartošová se poté, co se tragickou zprávu dozvěděla, úplně sesypala. „Najednou nevěděla, co dělat. Chtěla se zavřít na tajném místě v Karlíně, ale pak si vše rozmyslela. Zavolala jedné z kamarádek, která ji vyzvedla a odvezla domů do Uhříněvsi,“ přiznal nám zdroj z okolí Bartošové. Tam se zamkla a v přítomnosti nejbližších se snažila rozptýlit smutek.

Zpěvaččino okolí se o Ivetu bojí! „Obávám se, aby se nedostala opět do víru alkoholu. To se totiž stalo už několikrát předtím, když prodělala silný citový otřes,“ tvrdí jeden z jejích kolegů.

Kliknutím zvětšete„Odhadnout tu pravděpodobnost je moc těžké. Z mé zkušenosti ale stačí takovým umělcům jen souhra náhod, ani to nemusí být tak silný otřes, jako je tento, a po alkoholu znovu sáhnou. Ale záleží i na vůli toho člověka a na tom, jestli byla předchozí léčba úspěšná,“ přiznává přední český psychiatr Jan Cimický.

Jisté je tak jen to, že Bartošová prožívá jedno z nejtěžších období života. Když se všechno začalo v dobré obracet a ona se pomalu dostávala opět na výsluní popularity, postihla ji rána, kterou ani v nejmenším nečekala. Dokáže Bartošová tvrdou zkouškou projít a pohřbít svého tatínka bez skleničky alkoholu?! Zatím snad ano. Po svém příjezdu do Prahy se hned sebrala a s Jiřím Pomejem dojela do Štaidlova domu pro svého syna Artura. Společně pak autem vyrazili na brněnskou dálnici. Více čtěte v zítřejším vydání deníku Aha!

Prohlášení managementu Ivety Bartošové
Dnes ráno zemřel ve Fakultní nemocnici v Ostravě-Porubě po krátké mozkové příhodě otec Ivety Bartošové Karel Bartoš (72). Iveta je jeho náhlým odchodem zdrcena a prosí o klid. Pro nejbližší období ruší nejen oslavu svých narozenin, ale i ostatní veřejné aktivity. Nebude poskytovat žádné informace a plně se soustředí na přípravu svého turné, kterým chce uctít památku svého otce.


Autor: Vojtěch KRISTEN a Petr MACEK
Foto Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.