Tereza Pergnerová - Vážné zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tereza Pergnerová - Vážné zdravotní problémy!

Tereza Pergnerová má podlomené zdraví kvůli své drogové minulosti.
Tereza Pergnerová má podlomené zdraví kvůli své drogové minulosti. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (33) tvrdě doplácí na svou drogovou minulost! Roky na heroinu jí způsobily trvalé poškození jater, ledvin a krevního oběhu. Jenže teď se v souvislosti s porodem dcery Nathalie (3 týdny) zdravotní problémy s nemocnými orgány zhoršily... Lékaři se dokonce obávají toho, že by játra nebo ledviny mohly začít kolabovat.

„Bohužel je pravda, že kvůli své minulosti mám zdravotní problémy, které se už nikdy nevyřeší,“ smutně přiznala před časem Pergnerová, která žije s přítelem Jiřím Chlebečkem (38).

Teď zdravotní komplikace v souvislosti se vypětím, které představuje těhotenství a porod pro každý organismus, ještě vygradovaly. „Tereza neměla vůbec dobré výsledky několika zdravotních testů,“ naznačil nám zdroj z okolí moderátorky.

„Já už se veřejně nebudu vyjadřovat k ničemu,“ vzkázala sama Tereza. „Před lety lékaři Tereze řekli, že už nikdy nebude úplně zdravá a že si drogama zkrátila život o dvacet let,“ říká jedna z jejích kamarádek.

Organismus Pergnerové navždy poznamenaly roky těžké závislosti na heroinu. Tehdy Tereza zvládla za den spotřebovat až 15 gramů drogy. „Tím, že měla dost peněz, mohla heroinu brát mnohem více, než si může dovolit běžný feťák. A tomu logicky odpovídá i to, že má organismus zhuntovaný více,“ vysvětluje jeden z lékařů, který se o Pergnerovou v minulosti staral.

Jenže vedle problémů matky měla trable se zdravím i její třítýdenní dcera Nathalie. „Byly tam nějaké problémy s dýcháním, ale už se to srovnalo. Kdyby to bylo vážné, tak by nebyla přece s rodiči doma,“ prozradil nám zdroj s porodnice v Podolí, kde se Nathálka narodila, a kde má i své lékaře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.