Lenka Hornová - Uvažovala o potratu. Dnes má v hlavě jen plastiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lenka Hornová - Uvažovala o potratu. Dnes má v hlavě jen plastiky!

Lenka Hornová nestojí o velká prsa.
Lenka Hornová nestojí o velká prsa. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Jaká je pravda o početí malé Laurinky, kterou Lenka Hornová (40) porodila před devíti měsíci? Byla neplánovaná a neočekávaná – slovo nechtěná se maminka, bývala moderátorka Prásku, bála vyslovit. Dokonce zvažovala i potrat!

„Samozřejmě že jsem se nad tím potratem na chvíli zamýšlela, nebyl to právě ideální čas na dítě, ale nakonec se ukázalo, že to celé mělo být tak, jak to teď je,“ usmála se maminka malé Laury, která je dle slov Hornové nejhodnější dítě na světě.

Proč tedy Hornová přemýšlela o umělém přerušení těhotenství? „Souviselo to s tím, že jsme se s mým partnerem, se kterým jsem žila jedenáct let, rozešli. Půl roku jsme spolu nežili, pak přišla udobřovací dovolená. Bydleli jsme každý zvlášť, a přesto jsem se pak vrátila z Egypta s malou v břiše. To byla ta chvíle, kdy jsem přemýšlela, jestli si ji nechám,“ přiznala deníku Aha! Hornová, která se v pondělí odpoledne stala kmotrou knihy Plastická chirurgie – krok za krokem. „Už si šetřím na novou plastiku, protože po porodu mám zase obrovská prsa, takže si je chci nechat zmenšit,“ prozradila Hornová, jež má plnou hlavu plastik. „Nejraději bych si nechala změnit celé tělo,“ rouhá se bývalá moderátorka.

Na plastiku prsou se prý co nevidět chystá i její kolegyně Pavlína Danková, moderátorka Občanského juda. „Jsem připravená, vím totiž, že gravitace působí na každého a mně se určitě nevyhne,“ smála se Danková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.