Iveta Bartošová: Pro děti bych se rozdala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Iveta Bartošová: Pro děti bych se rozdala

Iveta Bartošová rozdávala autogramy a podepisovala své podpiskartičky.
Iveta Bartošová rozdávala autogramy a podepisovala své podpiskartičky. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Již pojedenácté uspořádala včera odpoledne Nadace Nova charitativní koncert Chceme žít s vámi. Navštívilo jej přes šest tisíc diváků! Moderátorem celého odpoledne byli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi.

Pro Dalibora to byla první akce, kdy se objevil na veřejnosti po kolapsu a následném pobytu v nemocnici, kde mu odstranili lymfatickou uzlinu s nádorem. „Přijel jsem metrem,“ smál se Dalibor a rozdával kolem sebe dobrou náladu. V Sazka Aréně to pořádně roztočili Ilona Csáková, Petr Kotvald, Michaela Dolinová, Sámer Issa či Iveta Bartošová. „Písničku Tři oříšky vám daruju z lásky,“ řekla rozdováděným dětem Bartošová, která po svém vystoupení rozdala desítky autogramů. „Pro děti bych se rozdala,“ dodala Iveta. Michaela Dolinová zase těsně před svým vystoupením spořádala talíř plný zeleniny a Martin Maxa si dlouho a poctivě ladil kytaru. „To byl ale masakr. Je tu fakt špatná akustika,“ pronesl Maxa, sotva slezl z pódia, a aby si uklidnil nervy, posilnil se zákuskem. Všichni účinkující samozřejmě vystoupili bez nároku na honorář.


1.6.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.