Miss Lebedová: Má »díru« v zádech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Lebedová: Má »díru« v zádech

Kristýna Lebedová odhalila na zádech velkou jizvu.
Kristýna Lebedová odhalila na zádech velkou jizvu. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Mega průšvih! Módní exhibice společnosti Quelle se v hotelu Ambasador vyloženě nepodařila. A radost neměly ani novopečené Miss ČR Zuzana Jandová, Zuzana Putnářová a Kristýna Lebedová, pro které to byla jedna z prvních přehlídek vůbec.

Mega průšvih! Módní exhibice společnosti Quelle se v hotelu Ambasador vyloženě nepodařila. A radost neměly ani novopečené Miss ČR Zuzana Jandová, Zuzana Putnářová a Kristýna Lebedová, pro které to byla jedna z prvních přehlídek vůbec.

Nejvíce ale trpěla právě druhá vicemiss Lebedová. Kvůli sepnutým vlasům jí totiž byla vidět obří jizva na zádech, která jí zrovna nepřidává na kráse. „Na doporučení lékařů jsem musela před lety podstoupit zákrok a nechat si vyoperovat znaménko, které mi pak špatně srostlo. V budoucnu určitě plánuji nějakou plastiku,“ svěřila se půvabná Lebedová.

Módní show společnosti Quelle, ve které si museli návštěvníci vyslechnout i staré vypalovačky z dávno zapomenutých pohádek, se s chválou opravdu nesetkala. Ostudu ale nakonec zachránil konec přehlídky a modelka Agáta Hanychová. Ta si totiž přivedla na molo dva chlapce na vodítku a v sexy oblečku na sebe strhla pozornost všech mužů v publiku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.