Miss ČR 2008: Vyhrála favoritka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss ČR 2008: Vyhrála favoritka!

20. Miss ČR se stala horká favoritka Zuzana Jandová.  
Míry 90-62-92
20. Miss ČR se stala horká favoritka Zuzana Jandová. Míry 90-62-92

BRNO – Dvacátou Miss ČR se stala favorizovaná Zuzana Jandová (20), 1. vicemiss pak Zuzana Putnářová (21) a 2. vicemiss Kristýna Lebedová (19). Jinak se na slavnostním večeru v Brně nestalo nic, co by Nedělní Aha! dopředu nevědělo.


Miloš Zapletal v přímém přenosu složil funkci prezidenta a předal ji Janu Moťovskému! A to všechno provázely technické poruchy!

První část přímého přenosu totiž poznamenaly časté výpadky obrazu. „Šlo o technický problém na trase mezi Brnem a Prahou. Odbavovací pracoviště Novy bylo na problém upozorněno a v průběhu jej řešilo,“ vysvětlila deníku Aha! mluvčí Novy Veronika Šmítková. Jinak se ale bylo na co koukat! Dech se tajil, když se při finálovém klání objevily finalistky v plavkách Aquila Swimwear. A došlo i na smích – to když vítězka soutěže neúmyslně zaperlila při finálové otázce na to, jaký talent by měla správná Miss mít. „Každá žena má talent na něco jiného, byla by škoda, kdyby všechny měly talent na to stejné,“ odpověděla Zuzana Jandová. „Nedozvěděli jsme se nic, ale slušelo vám to,“ komentoval dívčinu intelektuálně silnou odpověď moderátor Jan Čenský. Pak už ale Zuzana převzala korunku 20. Miss ČR a sekundovalo jí u toho 19 vítězek a zástupkyň předchozích ročníků. Těsně předtím však došlo k tomu, co deník Aha! předpovídal již včera. „Do příštích let bych si chtěl odpočinout. Naštěstí jsem našel zájemce, kterému jsem firmu předal,“ složil prezidentskou funkci Miss ČR Miloš Zapletal, a představil nového majitele Agentury APK/2 Jana Moťovského.

A co Miss 2008 vyhrála? Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

● 1 000 000 Kč
● zařízený byt s vybavením za milion na jeden rok
● kabriolet Mazda 5
● LCD televizi
● notebook
● zájezd do Egypta
● pitný režim od Aquily
● zlaté šperky
● kosmetiku


Autor: (kre, mac)
Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.