Prezident Miss Miloslav Zapletal: Dnes odstoupí! V přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Prezident Miss Miloslav Zapletal: Dnes odstoupí! V přímém přenosu!

PRAHA – Soutěž krásy Miss ČR čekají parádní zvraty! Dnes v přímém přenosu (Nova, 20 h) oficiálně odstoupí ze soutěže prezident Miloslav Zapletal (65). A nový majitel Jan Moťovský bude mít konečně volné ruce ke kšeftování.


Zapletal už mu nemá co poroučet!

Prodá Miss ČR konkurenci Michaele Maláčové (36), která má svou vlastní Českou Miss? „To je v podstatě tak obrovský kolos, který funguje a bude těžké to zvládnout. Zatím jsem ještě neuvažoval nad tím, zdali to prodám,“ říká Jan Moťovský. A pak jako by sám sebe utvrzoval: „Ne, teď jsem to přece nekupoval za účelem, že to prodám.“ Dnes také možná naposledy režíruje jubilejní 20. ročník Miss ČR nejlepší a nejdražší český režisér Jiří Adamec (60). „Je to možné, pan Moťovský se mnou o budoucí spolupráci ještě nehovořil,“ řekl včera při generálce deníku Aha! Adamec. Má snad zaječí úmysly a chce přeběhnout k Maláčové? „Musím přiznat, že jsem už byl několikrát nepřímo osloven, ale ještě je brzy na taková rozhodnutí. Stát se však může všechno, i to, že už v příštím roce bude jen jedna soutěž.“


A jaké krásky nás dnes čekají? Čtěte zde!

A navíc příloha:
Všechny Miss od roku 1989: Co dnes dělají?


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.