Dara Rolins: Po porodu na čas zmizím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins: Po porodu na čas zmizím!

Dařino kulaté bříško si prohlédl i její expřítel Petr Vlasák. Otec děťátka Matěj Homola na Daru čekal doma a montoval dětský pokoj
Dařino kulaté bříško si prohlédl i její expřítel Petr Vlasák. Otec děťátka Matěj Homola na Daru čekal doma a montoval dětský pokoj

PRAHA – Jen pár týdnů před plánovaným porodem pokřtila zpěvačka Dara Rolins (35) své zbrusu nové remixové CD s názvem D2. „Je to pokračování úspěšného alba D1 a na nějakou dobu album poslední.


Nejméně půl roku po porodu se totiž chci věnovat jen miminku a k práci se vrátím až poté,“ prozradila deníku Aha! zakulacená Dara, která na svůj zatím poslední pracovní křest pozvala všechny své nejbližší. Mezi nimi byl k vidění třeba Dařin bývalý přítel, podnikatel Petr Vlasák (33), který se v uplynulém roce úspěšně porval s rakovinovým nádorem na mozku a několika vážnými operacemi, nebo moderátor celého křtu Libor Bouček (28). Ten zde také konečně oficiálně představil svou přítelkyni Janičku. „Na Velikonoce se spolu chystáme na dovolenou, pořádně si odpočinout,“ prozradil nám zamilovaný pár, který se před objektivy fotoaparátu úspěšně skrýval více než půl roku.

Kliknutím zvětšete



Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.