Michaela Maurerová - Dražila, a neměla prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Michaela Maurerová - Dražila, a neměla prachy!

Míša Maurerová přihazovala, i když už neměla z čeho. Byla však odhodlaná bojovat do poslední chvíle.
Míša Maurerová přihazovala, i když už neměla z čeho. Byla však odhodlaná bojovat do poslední chvíle. (Aha!)

PRAHA – Herečka Michaela Maurerová (27) podlehla hazardu. Na parníku Hamburk v úterý večer řádila v kasinu a výhru pak chtěla použít na dražbu kosmetických přípravků luxusní značky Azzaro. Přihazovala závratné sumy, jež bohužel převyšovaly její hotovost fiktivních peněz. Nakonec se hvězda »nováckého« seriálu Ulice dočkala jen diskvalifikace.

Nová luxusní pánská vůně Azzaro Chrome Legend zřejmě zatemnila mysl Míši Maurerové, která se při dražbě pěkně rozjela. Ve chvíli, kdy našla spojence, kytarového virtuosa Lubomíra Brabce, se pustila do letošních čerstvých missek, jež dražily proti ní. Neúspěšně! Blonďaté krasavice chytrou a inteligentní herečku převálcovaly. „Světový mír, hlavně ať je světový mír,“ pokřikovala v žertu na missky Maurerová po skončení aukce. „Já jim to přeju, jen by mě zajímalo, jak si ten balíček teď mezi sebou rozdělí,“ zajímala se Míša. A zatímco měla v hlavě jen dražbu, přítomní pánové – houslista Pavel Šporcl, Vlasta Korec, Lubomír Brabec, Patrik Hezucký a Michal Dvořák – testovali novou pánskou vůni. „No, ta je smyslná, jsem zvědavý, jak bude působit na ženy,“ přemýšlel zadaný Korec, jehož manželka Magda samozřejmě na parníku nechyběla. Jako znalkyně kosmetických značek nakonec svému muži vůni schválila.


13.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.