Strašlivé tajemství Jana Saudka: INCEST - Spal s vlastní dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Strašlivé tajemství Jana Saudka: INCEST - Spal s vlastní dcerou!

Karolína, dívka ze slavného snímku Incest (1988) se ze vztahu se svým slavným otcem Janem Saudkem dosud nevzpamatovala. Podle našich informací v současné době pobývá znovu na psychiatrii.
Karolína, dívka ze slavného snímku Incest (1988) se ze vztahu se svým slavným otcem Janem Saudkem dosud nevzpamatovala. Podle našich informací v současné době pobývá znovu na psychiatrii.

PRAHA – Když se kontroverzní fotograf Jan Saudek (72) před lety chlubil ve společnosti tím, že má poměr s vlastní dcerou Karolínou (40), všichni se smáli a brali to jen jako další povedený žert výstředního umělce. Ani slavná fotografie Incest, na které jsou otec s dcerou vyobrazeni při vášnivém polibku, nikoho nešokovala.

Takhle dopadla:
● léčí se na psychiatrii
● závislost na alkoholu
● syna má na drogách

Až teď z nitra jeho rodiny vychází šokující pravda: Jan Saudek čtyři roky opravdu prznil vlastní dceru! „O tom vědí všichni,“ shodují se Saudkovy děti Samuel a Marie a sama aktérka incestu to také nepřímo přiznává: „Tátovi jsem už odpustila!“

K zakázané lásce mezi slavným otcem a dcerou došlo poprvé před jedenadvaceti lety, když bylo Karolíně 19 let. Další čtyři roky pak nedokázala odolat kouzlu svého otce... „Oni se od dětství neviděli, takže tam nebyl aspekt toho nechutného incestu,“ říká Saudkův syn Samuel.

Podivínskému umělci nezabránilo v provozování chlípných hrátek s dcerou ani to, že na incest přišla jeho tehdejší žena Marie. „Karolína měla už syna Honzíka a manželka Saudkovi vyhrožovala, že dá vnuka do děcáku, holku zavře do blázince a jeho oznámí policii,“ popisuje podrobnosti okolo incestu zdroj blízký rodině

„Otec se tím nikdy netajil, tak proč to teď vytahovat? Mně v té době bylo osm, takže se mi těžko soudí, kdo z nich byl, a kdo nebyl vinen. Karolína mě ale v e-mailech často zahrnuje velmi nechutnými podrobnostmi z jejich vztahu. Postupně jsem si udělala obrázek sama. A z něj vycházejí špatně oba,“ vzpomíná na zážitek z dětství mladší dcera Saudka Marie.

Jenže ani hrozící vězení Jana Saudka tehdy nezastavilo. Svoji dceru měl obtěžovat i několik let poté, co jejich vztah skončil. „Ten vztah měl pokračování i po letech. Tatík peněžitý dar podmiňoval návštěvou s takovýmto sexuálním obsahem – a to nepovažuju za šťastné,“ tvrdí Samuel, sestra Marie však tátu hájí: „Otázkou je, zda on něco podmiňoval, nebo se ona nabízela. Pokud by za tátou nepřišla, on sám by ji těžko hledal. Existují fakta, která mluví spíš proti Karolíně,“ dodává Marie Saudková.

Hlavní aktérka o případu nechce mluvit. „Honzovi jsem už odpustila, ale vzalo mi to osmnáct let života a odnesl to i můj syn, který je na drogách,“ řekla nám zaskočená Karolína Havlenová a položila telefon.

Podle důvěryhodných zdrojů se se vztahem s otcem nevyrovnala dodnes. „Léčí se často ze závislosti na alkoholu a je v péči psychiatrů. Ti ji ubezpečují, že za incest může spíš její otec, protože byl starší a měl nad ní moc, skoro celá rodina jí ale přesto pořád předhazuje, že je tím vším vinna ona,“ pokračuje člověk, který je se vztahy v Saudkově klanu obeznámen.

„Ač otcovy intimní peripetie normálně neprožívám, tohle se mi nelíbí. Takhle své vztahy většinou řeší sociálně slabší skupiny. Ty, když nemají sexuální protějšek, tak si ho najdou ve svém nejbližším okolí. A i když otec neměl těch žen tolik, jak tvrdí, tak zdaleka nebyl v takové nouzi, aby se musel chovat podobně,“ dodává Samuel Saudek na závěr.

Sám Jan Saudek se k obviněním z obcování s vlastní dcerou nechtěl vyjádřit. Že by ho dohnalo špatné svědomí? Každopádně Saudkovi ani jeho dceři už nehrozí trestní postih. Případ sexu mezi příbuznými, na který zákon pamatuje až dvěma roky vězení, je promlčený po třech letech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.