X Factor: Porotce Ondřej Soukup - Výhrůžky smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

X Factor: Porotce Ondřej Soukup - Výhrůžky smrtí!

PRAHA (vt) – Pořádný krajíc tvrdého chleba si ukrojil skladatel Ondřej Soukup (56), když kývl na nabídku Novy zasednout v porotě soutěže X Factor!


„Přišel jsem o přátele. Poté, co jsme nevybrali jednoho člena jejich rodiny, jsem se dozvěděl, že jsem hajzl, zmetek, zmije a že se mi něco stane,“ přiznal Soukup v rozhovoru pro MF Dnes písemné výhrůžky likvidací. A dodal, že mu chodí další desítky podivných mailů od spousty zhrzených soutěžících a jejich rodinných příslušníků.

A ani tím jeho soukromé peklo nekončí! O tom, aby mohl v porotě zasednout i se svojí manželkou Gábinou Osvaldovou, totiž museli rozhodnout producenti pořadu v Anglii. „Měli strach, abychom se doma neradili a tím celou soutěž neovlivnili. Ale pak viděli video, jak mě Gábina v přímém přenosu párkrát báječně urazila. A jejich obavy zcela zmizely,“ směje se porotce.


Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.