Belohorcová & Hájek: Odtajnili značku! S Kornem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Belohorcová & Hájek: Odtajnili značku! S Kornem!

Zuzana jako spolumajitelka firmy si s Kornem plácla na středeční tajné schlůzce!
Zuzana jako spolumajitelka firmy si s Kornem plácla na středeční tajné schlůzce! (Filip Toms)

PRAHA – Zuzana Belohorcová (31) a její přítel Vlasta Hájek (32) odtajnili jméno svojí nové značky, do níž už investovali několik milionů korun! A společně s ní i tváře, které jim budou dělat reklamu.

Zuzana Belohorcová (31) a její přítel Vlasta Hájek (32) odtajnili jméno svojí nové značky, do níž už investovali několik milionů korun! A společně s ní i tváře, které jim budou dělat reklamu.

Vedle ženské ikony Belohorcové se mužskou tváří oblečení Faith stal zpěvák Jiří Korn (58)! „S Jirkou se známe dlouho a on byl ten jediný, kdo mě okamžitě napadl. Máme spolu gentlemanskou dohodu, bez psaných smluv, která je časově neomezená. Nemá žádný limit, může si oblečení v našem obchodě vybírat volně,“ prozradil deníku Aha! Hájek s tím, že Korn má v oblečení Faith Connection důvěru. „Faith také znamená důvěra nebo víra,“ směje se Hájek s tím, že původem francouzská značka se v Praze objeví v nejbližších měsících.


Video z focení Zuzany Belohorcové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.