Katie Holmes utekla od Toma Cruise! Konec lásky snů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Katie Holmes utekla od Toma Cruise! Konec lásky snů?!

LOS ANGELES – Už zanedlouho měli mít svatbu. Jenže teď je všechno jinak! Pohádková láska mezi Tomem Cruisem (43) a Katie Holmes (28) možná končí! Podle časopisu Life & Style Weekly to vypadá na rozchod.


To opatrně naznačují i společní známí hvězdného hollywoodského páru: po poslední hádce sebrala totiž plačící Katie měsíční dcerku Suri a odletěla z Los Angeles domů do Ohia!

Katie stále trpí poporodní depresí. Denně pláče, je citově nevyrovnaná. Má pocit, že nic nezvládá. U prvorodiček není tento stav nic neobvyklého. Na vině je vyrovnávání hormonální hladiny organismu po porodu a přizpůsobování se roli matky. Podle odborníků by Katie teď potřebovala klid a odpočinek. Což jí praštěný scientolog Tom Cruise vůbec nedovolí. Musí ho doprovázet na veřejných akcích. A protože se s ní chce vytahovat, nutí ji týrat si své tělo v tělocvičně, aby se zbavila špeků. „Je to náboženský fanatik, nevyrovnaná osobnost,“ kritizují herce přátelé Katie.
Po posledním sporu už Katie praskly nervy a utekla z Los Angeles. Důvodem bouřlivé hádky byla Tomova nechuť navštívit její rodiče. Tom se s nimi totiž při poslední návštěvě nepohodl a odmítl s ní jet. Katie se tedy rozhodla, že domů pojede sama. „Pojedu a ty, ani nikdo jiný mě nezastaví. A možná už se nikdy nevrátím,“ vpálila Tomovi do tváře. „Byl to zřejmě první okamžik, kdy si uvědomila, že vztah s Tomem může být jeden velký omyl,“ řekla její blízká přítelkyně.


Autor: (INT, end)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.