Rottrová už to málem vzdala: Koukám jako blázen, diví se Machálková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Rottrová už to málem vzdala: Koukám jako blázen, diví se Machálková

Leona Machálková s Marií Rottrovou
Leona Machálková s Marií Rottrovou (Foto Instagram.com)

Zázraky se opravdu dějí! Své o tom dobře ví zpěvačka Marie Rottrová (82), která nedávno v okolí svého bydliště ztratila hodinky v hodnotě 300 tisíc korun.

Ze ztráty byla zpěvačka nešťastná. Prohledala opravdu vše, ale hodinky nenašla. Tak se rozhodla využít sílu sociálních sítí. „Moji přátelé, stala se mi nepříjemná věc, někde venku jsem ztratila hodinky zn. Rolex. Mám k nim citový vztah, je to dárek. Kdyby je kdokoli z vás, nebo vašeho okolí našel, ozvěte se mi, nabízím velkorysé nálezné,“ oznámila lady soul z Ostravy na instagramovém profilu 6. února s tím, že ztráta se týká míst Říčany-Čestlice.

Marie Rottrová na koncertě Leony Machálkové: Co jí vadí na Lucerně?

Video se připravuje ...

S rolexkami z bílého a žlutého kovu (ne zlaté) s římskými číslicemi se už pomalu rozžehnala. Prohledala auto, dům. A nic. A i když se to zdá jako nemožné, zvlášť u takhle drahé věci, luxusní hodinky se ke zpěvačce vrátily. „Děkuji všem dobrým lidem, mám zpátky svoje ztracené hodinky! Posílám pozdrav z Kopřivnice,“ pochlubila se teď zpěvačka hitů Řeka lásky, Střapatá nohatá nebo Skořápky ořechů. „Tak to koukám jako blázen, nic není nemožné, oleee raduju se s Tebou,“ radovala se s kolegyní zpěvačka Leona Machálková (56).

Marie Rottrová: MDŽ jsem nikdy neslavila, raději Den matek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 4. 2024 • 14:21

Kde ty loňské sněhy jsou! Měla jste odejít středem a říct, bylo to s vámi krásné, léta přibývají, loučím se! Lidé by vás měli dál rádi, všechno jste pošlapala a lidem se zošklivila!

hejhej
21. 4. 2024 • 10:23

Paní Rottrová se změnila už v době, kdy kandidoval na prezidenta stahovač králíků Drahoš a ona s jeho ženou obcházely Domovy důchodců a přemlouvaly staré lidi, aby toho kašpara volili a pak následovalo hnusné chován í k p. Nohavicovi atd. Mění názory a chování, jak se jí to hodí k vlastnímu prospěchu. Takovými lidmi pohrdám.

pragver
21. 4. 2024 • 09:12

Můj názor na Rottrovou se také změnil ! Brát vyznamenání od bývalého komunistického agenta neměla vůbec za potřebí !

Alena Lechnýřová
21. 4. 2024 • 07:34

Paní Rottrovou jsem mívala ráda. Po tom, jak se chovala k J. Nohavicovi v době, kdy po něm šla média i politruci za to, že dostal medaili v Rusku, jsem pochopila, že to není svérázná Ostravačka, ale jen přistěhovaná členka Pražské kavárny. Pro ni zas nebyl problém převzít medaili od nejvyššího komunisty z Pražského Hradu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.