Zásadní zpráva o zdraví Neckáře! Primář prolomil mlčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zásadní zpráva o zdraví Neckáře! Primář prolomil mlčení

Lékař popsal aktuální zdravotní stav Václava Neckáře
Lékař popsal aktuální zdravotní stav Václava Neckáře (profimedia.cz, archiv Blesku)

„Je to takový konstantní stav, který se nevyvíjí moc dobře," vyděsil před nedávnem fanoušky legendárního zpěváka jeho bratr Honza na eXtra.cz.  Jak je na tom osmdesátiletý Václav Neckář dnes?

„Vašek je u nás v lázních, jezdí sem pravidelně. Nyní je v Císařských lázních, a to od 2. dubna. Bude tu asi tři týdny, možná méně, protože odjíždí na sraz fanoušků. Před časem si poranil kotník, byla to šlupka. Od té doby se mu špatně chodí, léčí si ho do dneška. Nestojí se mu dobře, i chození mu dělá problémy," prozradil primář Lázeňského domu Beethoven v Teplicích Jan Štěrba.

„Sice mluví pomaleji, někdy hledá slova, ale na svůj věk se s tím vším vypořádává velice dobře. Hlavně je na tom výborně psychicky. Chystá se na pokračování pěvecké kariéry, rád by znovu koncertoval. Jen se musí zlepšit ta jeho chůze. Ale hlava mu pálí," pozitivně okomentoval lékař aktuální stav slavného pacienta v Deníku.



Přečtěte si
ELLA Průšová
16. 4. 2024 • 18:54

Celebrity-,, , celý život, mu byl brácha přisátou pijavicí a nyní, obr pijavice! Vašek bohužel, to už nevnímá a říká, co mu brácha řekne, aby říkal!

Iveta Novotná
16. 4. 2024 • 13:04

Máte zcela pravdu, také si to říkáme, Gott byl totéž a i jiní, nemají soudnost, z jeviště je musí odnést, kde zemřou.

Iveta Novotná
16. 4. 2024 • 13:01

Mám za to, že by měl sám Neckář mít rozum a soudnost a užívat si klidu a peněz, co má, je starý a nemocný, sotva leze, kam by se ještě hrabal? Oni někteří a je jich většina, nemají soudnost a neumějí skončit, je to trapné se na ně dívat, prostě- jsou staří, je třeba skončit.

ELLA Průšová
12. 4. 2024 • 16:40

Přesně tak, brácha ho jen ždíme pro prachy, to on dělal vždycky!

ELLA Průšová
12. 4. 2024 • 16:38

5814...;Vaškovi je naprosto jedno, jestli koncertuje nebo ne! Ten vůbec nevnímá, co se děje, on je po mrtvicvci, to není jen stáří a jeho bratr byl takový vyžírka vždycky a lže, že to chce Václav! Ten sotva dýchá, když má promluvit, proněho by bylo, né jen lepší, ale nutnější, odpočívat, procházky maximálně, ale né ho vláčdt na zádech po koncertech! Ten jeho povedenej bratr, byl tak sprostej i k ženám! Když je někdy pozvaný do Tv, tak tam musí mlčet, brácha ho nenechá ani mluit, všechno řídí tem gauner, bratr!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.